Zodiac Floral: TRANDAFIRUL

Zilele: 9, 18, 27
Trasatura definitorie: Pasiunea.
Numere norocoase: 9, 15, 18, 24, 27, 30.
Zile favorabile: Marti, joi si vineri.

Nativul este pasional si idealist, iar in viata va urmari scopuri inalte. Are un temperament activ, de multe ori impulsiv, bazandu-se pe simturi. Trasaturile sale, precum inocenta sau candoarea nu scot in evidenta altceva decat nevoia nativului de a fi iubit. Timiditatea si puritatea sunt alte trasaturi care caracterizeaza acest nativ.

Caracter

Temperamental si impulsiv, este adesea expus consecintelor faptelor sale. Nu se da in spate din fata sarcinilor dificile, manifestand un curaj demn de admiratie, curaj care merge de multe ori pana la mari sacrificii putand indura mari privatiuni. In viata de familie, este ca o leoica care isi apara puii, atunci cand cineva le ameninta linistea. Simtul moral, chiar sever pe care il are acest nativ ii poate deranja pe multi. Pentru asi atinge scopurile si idealurile in viata, va canaliza toata energia lui.

Este o fiinta orgolioasa, vanitoasa care doreste admiratia celor din jur si care se lupta sa obtina acest lucru. Adora gloria, titlurile, rangurile, fiind uneori prea putin pregatit sa le obtina. Exista in el o mare bucurie de a trai si de obicei reuseste sa vada partea buna a lucrurilor, iubind viata, gustand din ea.

Dragoste

Pune aceeasi pasiune in tot ceea ce face. Doreste de la partenerul sau aceeasi daruire, aceleasi sentimente intense si se dedica cu totul relatiei sentimentale. Ii place sa fie posesiv in dragoste si va incerca sa-si supuna partenerul, facandu-l dependent de el.

Cel mai mare defect al sau, este faptul ca nu stie sa fie constant in afectiune, iar acest fapt il va determina sa aiba numeroase expierente, mai ales la tinerete, unde prudenta nu va fi nici pe departe trasatura care il va caracteriza.

Compatibilitate

Papucul-Doamnei, Macul.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook