Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt caracterizati de o periculoasã poftã pentru mâncãruri grele si dulciuri. De aceea, ei trebuie sã fie pãtrunsi de ideea cã este necesar sã facã multe plimbãri si exercitii fizice de fortã, contracarând astfel si înclinatia lor pentru confort, pentru comoditate în viata de zi cu zi. Atentie! Taurii sunt sensibili la rãceli. Li se recomandã sã consume vitamine din complexul B, vitamina C si calciu.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)Zodiac Gastronomic - Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Săgetătorului (22 noiembrie - 21 decembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Leului (23 iulie - 22 august)Zodiac Gastronomic - Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)Zodiac Gastronomic - Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)Zodiac Gastronomic - Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook