Zodiac Gastronomic - Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie)

Vãrsãtorii sunt tipi nervosi. Le place sã mãnânce mai tot timpul, ciugulind din mâncare ori de câte ori au ocazia. Si Vãrsãtorilor li se recomandã fructele si legumele proaspete. Mâncãrurile grele îi îngrasã pe Vãrsatori care, însa, au destula vointã pentru a tine un regim alimentar. Semnul Vãrsãtorului ghideazã picioarele, muschii gambei, tendonul lui Ahile si circulatia sanguinã. Dacã un Vãrsãtor are carcei la picioare, este un semn clar cã regimul sau alimentar este deficient. Vãrsãtorii au nevoie de aer curat, fumul si alte noxe dãunându-le foarte mult.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)Zodiac Gastronomic - Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Săgetătorului (22 noiembrie - 21 decembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Leului (23 iulie - 22 august)Zodiac Gastronomic - Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)Zodiac Gastronomic - Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)Zodiac Gastronomic - Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook