Zodiac Indian: Zodia CALEASCA

Zodia : Caleasca
Intervalul : 31 ianuarie - 9 februarie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Varsator

Nativul zodiei Caleasca din zodiacul indian este o persoana extrem de activa, mereu în miscare, mereu în cautare de experiente noi. Este curajos si îi place sa fie deschizator de drumuri. Nu este foarte cumpatat, ci adesea prefera "totul sau nimic".

Pe plan profesional, nativul din zodia Caleasca nu este deloc un executant docil si constiincios, dar poate fi un excelent explorator sau inventator. Nu suporta rutina si cauta activitati care îl pun mereu la încercare sau din care poate învata lucruri noi în fiecare zi.

Nativul din zodia Caleasca este un prieten devotat si de nadejde. Desi este devotat familiei, pentru care este înstare sa se lupte si cu muntii, este posibil sa aiba scurte aventuri.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Indian: Zodia YOGHINZodiac Indian: Zodia CORABIEZodiac Indian: Zodia PERLAZodiac Indian: Zodia APAZodiac Indian: Zodia CALEASCAZodiac Indian: Zodia VULTURZodiac Indian: Zodia ARCASZodiac Indian: Zodia LOTUSZodiac Indian: Zodia FUNIEZodiac Indian: Zodia METALZodiac Indian: Zodia SCOICAZodiac Indian: Zodia PUSTNICZodiac Indian: Zodia LEUZodiac Indian: Zodia TURNZodiac Indian: Zodia DELFINZodiac Indian: Zodia MAIMUTAZodiac Indian: Zodia ULIUZodiac Indian: Zodia BALANTAZodiac Indian: Zodia RANDUNICAZodiac Indian: Zodia PANAZodiac Indian: Zodia FECIOARAZodiac Indian: Zodia URSZodiac Indian: Zodia VANATORZodiac Indian: Zodia CAINEZodiac Indian: Zodia TESTOASAZodiac Indian: Zodia SARPEZodiac Indian: Zodia VIERZodiac Indian: Zodia DIAMANTZodiac Indian: Zodia PHEONIXZodiac Indian: Zodia FIRZodiac Indian: Zodia ELEFANTZodiac Indian: Zodia CAPRAZodiac Indian: Zodia FOCZodiac Indian: Zodia BIRJARZodiac Indian: Zodia CALZodiac Indian: Zodia TOPORISCA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook