Zodiacul Erotic: BERBEC

Femeia Berbec:

Este, in primul rand, o actrita, care "joaca" realitatea ca pe un rol. Pentru ceilalti pare o fiinta cu viata foarte bogata in emotii.

Marea ei calitate este refuzul disimularii, preferand ceea ce se exprima cat mai direct. Si intrucat stie sa spuna exact ceea ce simte, este de- a dreptul irezistibila. Are insa tendinta de a oscila intre stralucire si lamentatie, dupa cum e dispusa, deoarece este foarte dependenta de evenimente.

Daca se intampla sa faca un mariaj nefericit, risc care exista fiindca realizeaza casatorii fie din interes material, fie bazate pe o puternica atractie sexuala initiala, devine periculoasa, dar va juca rolul unei suferinde linistite. Din aceasta cauza, partenerul trebuie sa stie ca e necesar sa fie lasata sa traiasca cu ea insasi, pentru a nu i se trezi, din cauza constrangerii, dorinta de evadare.

In ce priveste patul, este aceeasi buna actrita. Tocmai pentru ca joaca teatru, va provoca mari dezamagiri celor cu adevarat inflacarati. Va cauta sa compenseze inabilitatile ei sexuale prin crearea unui decor care i se va parea ei adecvat pentru dragoste, crezand ca asta ii foloseste. Nu ii plac mangaierile tandre, ci prefera un partener puternic si ferm.

Face o pasiune din a testa viitorii si chiar actualii iubiti, intinzandu- le mici capcane si se felicita de alegerea iubitului atunci cand acesta ii ghiceste planurile.
Este atrasa de probleme culturale si prefera intotdeauna apropierea prieteneasca contactului sexual.

Toata viata nu va sti unde se sfarseste actrita si unde incepe femeia din ea. Va fi atrasa de frumosul artistic si de barbatii sensibili, care vor reprezenta singura ei sansa.

Viata sexualã a femeii berbec:

Nu lasã bãrbatul prea mult în întuneric asupra intentiilor sale si exact aceste intentii sunt minunate în întuneric. Fanteziile ei secrete, sexuale, lucesc atunci ca niste flori, pentru cã este pãtimasã, senzualã si femininã. Dacã se dãruieste o face mai mult pentru plãcerea ei, decât pentru aceea a bãrbatului. Actul sexual poate avea loc pentru ea în orice loc. Poate fi scaunul din spatele masinii sau o canapea dintr-un birou. Dacã a apucat-o nu se mai poate astepta nici o schimbare de la aceastã femeie. Nu stie nimic în afarã de ceea ce vrea si cum se poate obtine ceea ce vrea. Dacã si-a pus ochii pe cineva acela este luat fãrã pardon. Ea trebuie tratatã cu duritate, agresivitate si trebuie stopatã. Nu-i permis totusi sã te lasi aruncat de colo-colo.

Dacã ai ajuns la cârmã e bine sã nu mai tii cont de nimic si sã tragi tare înainte. Ea are nevoie de un partener care sã o satisfacã. Dacã nu-si gãseste o satisfactie sexualã în casã gãseste alte cãi. Sotul sau prietenul care vrea sã trãiascã o viatã comodã o va vedea tot mai rar. Posibilitãtile ei de a-si gãsi satisfactia sexualã sunt atât de mari încât nu-si va pierde timpul cu un amant lenes. Este foarte activã, preia imediat conducerea în jocul dragostei. Locul ei este sus, bãrbatul trebuie sã stea sub ea si ea impune ritm miscãrilor. Vrea sã domine si impune calea spre orgasm. Cine nu se teme de cicatrici sã-i lase femeii mâna liberã dar este mai bine mai înainte sã-i aprecieze lungimea unghiilor. Prin faptul cã îi plac obiectele cu marginea ascutitã, poartã de obicei unghii lungi si ascutite. Si cui îi place ca spatele sã-i arate ca o hartã dupã...? Gelozia se naste la ea mai mult din mândrie. în nici un caz din posesivitate.

De obicei are aventuri scurte si intense. Este de fapt o fãpturã primitivã, încãpãtânatã, cu sexualitate animalicã, dar este totalmente nefericitã dacã în viata ei nu existã un bãrbat sau dacã s-a certat cu amantul nr.1. Cearta se iveste usor deoarece au un temperament furtunos si judecã pripit. Pe tatãl copiilor ei îl alege cu multã grijã. În acest scop renuntã la un sofer bine fãcut sau la un vânzãtor de legume pentru un inginer plicticos sau un avocat. Dacã este vorba de realitate nu este mofturoasã. Dacã simte nevoia se consumã complet pentru cã savureazã sexul din plin. Este interesatã de propria plãcere, de aceea acceptã orice tehnici care-i sporesc plãcerea. Zodia berbecului este dominatã de pasiune si nu este nimic la ce nu ar renunta în focul agitatiei sexuale. Tot ce este socant si interzis o excitã. Plictiseala intervine la apriga femeie berbec usor. Dominã cel mai mult viata sexualã. Aceasta o poate împinge pânã la un sadism activ si aceasta înseamnã cureaua si biciul ca simbol de subjugare al bãrbatului. Sub tabloul cunoscut al femeii cu cizme înalte, îmbrãcatã în piele si cu biciul în mânã se ascunde o femeie berbec. Obsesia sexului cel putin în fantezia ei obligã bãrbatul la orice.

Pentru a-si asigura satisfactia totalã vrea sã-l înjoseascã pe bãrbat în timp ce el rãmâne neatisfãcut. Îsi foloseste corpul ca momealã si dacã bãbatul reactioneazã trebuie sã ispãseascã. Aceastã relatie stãpân-sclav o ridicã în culme. Pentru a-si sublinia imaginea de femeie atrãgãtoare, se îmbracã extrem de excitant (pojartiere de dantelã, ciorapi sau sutien negru, scot în evidentã rotunjimea si sfârcurile sânilor). Garderoba ei intimã este perfect adaptatã si conceputã pentru a excita pe un bãrbat pânã la disperare. Dacã ar trãi cu un bãrbat el trebuie sã gãseascã mereu ceva nou si iesit din comun ca sã nu piardã cea mai interesantã tovarãsã de pat.

Barbatul Berbec:

Pentru el, ca zodie de foc, nu conteaza prada vanatorii ci placerea urmaririi. Si mai ales a mijloacelor folosite. Are o viziune originala asupra notiunii de seductie, pe care o considera un fel de crima. Si cum este o inteligenta atrasa de paradox si ingeniozitate, dupa el, o crima perfecta nu e cea al carei autor ramane necunoscut, ci doar aceea despre care nu se poate afla nici macar faptul ca a fost comisa.

Este un barbat insetat de mister, iar pentru el femeia este un teritoriu in care misterul este la el acasa. Il incita femeile sigure pe ele, relaxate, detasate si nu in ultimul rand, foarte frumoase. ?aneaza?in general in locurile care "tipa" de la o posta DISTRACTIE!!! Va fi intotdeauna gata de atac in discoteci, cluburi, la concerte, sau la petreceri private. O femeie care poarta portocaliu va avea din start mai multe sanse de a- i intra in gratii.

In relatiile cu partenera aleasa, ii face o placere deosebita sa inventeze intrigi inexistente, dar posibile si excitante. Cu toate ca e foarte viril, isi doreste mereu ca partenera sa il convinga si sa il ajute in ce priveste capacitatile sale sexuale. E o problema pe care o rezolva relativ usor intrucat el aduce intotdeauna cu sine o emotie de care sufletul feminin are o nevoie permanenta. Are un puternic simt al propriei valori si virilitati si ii place sa fie rasfatat de femei, avand o aplecare innascuta spre dezmat. E firesc sa fie asa, de vreme ce reuseste performanta de "a face dragoste" cu o femeie numai prin cuvinte.

Desi e o fire vulcanica, nu se leaga de femei in sensul agresiv. Sexul nu are nici o valoare in ochii lui daca nu este oferit ca un premiu meritat. Daca "domnita" flutura steagul alb prea devreme, isi pierde interesul. In schimb, nu iarta niciodata femeia care nu il apreciaza, si pana la urma, reuseste sa o umileasca.
In ce priveste fidelitatea, e demn de admiratie, dar numai atunci cand crede ca a gasit femeia dorita. Totusi, in privinta aceasta e foarte ghinionist.
Se casatoreste de tanar pentru ca nu ii plac situatiile provizorii si pentru ca are nevoie de o nevasta care sa il iubeasca constant si statornic.

Viata sexualã a bãrbatului berbec:

Cheia comportamentului sãu este impulsivitatea. Dacã se întâmpinã rezistentã, în fanteziile lui sexuale se încãpãtâneazã. Reactioneazã intolerant. Sã nu încerci sã-l duci de nas. Ce-i promiti trebuie sã respecti. Cine nu vrea sã se culce cu el, mai bine sã rãmânã acasã, în fata televizorului. Cu el te poti juca si cine nu este dispus sã participe la jocurile despre care a citit numai în cãrti, sã rãmânã, la fel, acasã sã tricoteze. Femeia care vrea sã-i trezeascã instinctele sexuale, trebuie sã aibã fantezie nelimitatã. Nu-l intereseazã urmãrile, dacã vrea sã obtinã o femeie, o ia. Cine se încurcã cu acest bãrbat, nu are nevoie sã-si uite pilulele anti-baby. Probabil cã are si el un prezervativ, dar nu este sigur cã îl va folosi. Este de asteptat cã va prelua el conducerea. Ascultã sfaturile celorlalti dar le aplicã dupã propriul sãu gust. Trebuie sã te astepti mereu la treburi neasteptate din partea lui. Animalicul sãu, neînfrânatul din el se desfãsoarã cu plãcere în tot ce este socant si nepermis. Din punct de vedere spiritual rãmân mereu tineri. Pozitia lor trebuie sa fie cea dominantã. Tinde spre sadism. Atunci nu cunoaste margini. O stimulare moralã nu îi ajunge pentru a fi satisfãcut: o trage de pãr, etc. Îi mãreste evident satisfactia si plãcerea. Una din pozitiile sale preferate este sã-si ia partenera pe la spate. Dacã mai este în floarea vârstei sã te feresti de un week-end si de tendinta de a crea durere. El ia femeia pe nepregãtite spre a savura spaima din partea ei.
Depinde de femeie si de zodia ei, dacã vrea sã rãmânã cu el si sã guste dragostea lui extremã. Sexul în grup nu-l deranjeazã, cu cât mai multi cu atât mai bine. Poti pune pariu cã ideea unui schimb de partener într-un grup de cunoscuti îi apartine unui berbec. Îi place sã-si dovedeascã potenta. Ideile lui excentrice îi soceazã pe ceilalti.

Zone erogene:

Sunt sensibili la cap si la fatã. Reactioneazã la mângâieri usoare ale fruntii sau la jocul firelor de pãr. Ajunge sã-i treci cu mâna usor peste tâmple sau prin pãr si deja este excitat. Le place sã le sugi ureghea. Femeilor le ajunge sã le sufli în ureche. Jocul buzelor unui bãrbat bãrbos aduc unei femei berbec plãcere deosebitã. Cine nu are barbã îi poate mângâia buzele cu vârfurile degetelor. Efect remarcabil.

Asa începe...

Trebuie sã fii sincer. Au un ochi format pentru tot ce este minciunã. Este cel mai sigur sã începi o discutie pe plan intelectual. Ei se considerã mai degrabã oameni de spirit decât sensibili. Se simt onorati dacã te apropii de ei pe linia inteligentei. Respectã pe oricine care nu încearcã sã-si impunã propria sa pãrere. Dacã li te adresezi cu o problemã, gãsesti ajutor si încredere. Îi gãsesti acolo unde se întâmplã câte ceva. Ei cautã ceva tulburãtor, sunt originali, plini de idei noi, cine vine cu idei noi îi câstigã. Este bine sã se si treacã la materializarea acestor idei. Îi intereseazã cultura, teatrele, muzee, joacã un rol în viata culturalã localã, avându-si suporterii alãturi. O bunã introducere pentru o discutie intelectualã este aceea de a-i oferi spre împrumut o carte bunã, de a-l invita la o expozitie, la un muzeu. Trebuie sã-i arãti cã-i împarti interesele. La întâlnirea cu un berbec sã nu întârzii, pune mare pret pe punctualitate. Femeia care iese cu un berbec trebuie sã fie pregãtitã sã ia parte la o manifestatie sportivã. Berbecul preferã sã facã el însusi sport, dar se complace si ca spectator. Îi plac schiul, scrima, bobul etc, îi place sã place sã audã laude la adresa performantelor sale sportive. Cine vrea sã se înteleagã bine cu un berbec trebuie sã fie de rangul doi, nu un conducãtor. Acestor sergenti majori ai zodiacului este bine sã rãspunzi "da, dragule" sau "cum vrei tu, draga mea". O searã cu un berbec nu o planifica înainte, las-o înseama lui si urmeazã-l cuminte. Câteva sfaturi bune: muzica cu ritmuri repezi, acordurile fine sunt pentru altii. Se recomandã un frigider plin, noaptea poate fi lungã, solutie dezinfectantã si leucoplast. Vaselina poate fi necesarã. Cu puterile se va umbla ponderat pentru a rezista pânã la capãt ritmului si agresivitãtii impuse de berbec.

Asa se terminã...

Când este necesar, relatia se terminã mai bine decât a început. Unde l-ai cunoscut pe berbec? Acolo este bine sã te întorci. La admiratorii sãi sau într-o societate unde va face cunostinte noi. Nu trebuie sã misti un deget, totul se desfãsoarã de la sine. Moliile în curând îl vor înconjura atrase de personalitatea sa. Probabil vei fi foarte curând singur. O micã încurajare si berbecul va cãuta alte meleaguri. Dacã toate acestea nu au efect, sã te culci ostentativ cu o carte în mânã, Când el are chef de ceva tulburãtor. Dacã doreste sã iasã îi spui cã esti obosit sau pãrãsesti societatea cât mai repede. Executi totul în rutinã. Manifesti nemultumiri fatã de pretentiile sale, îl contrazici. În curând îti vei petrece serile singur.

Cine cu cine, cum si de ce ?

BERBEC - BERBEC

În relatiile sexuale, femeia dominã de obicei bãrbatul. Dar el nu se multumeste multã vreme cu acest rol de subordonat. Se iscã o luptã palpitantã, fiecare vrea sã preia conducerea si în curând sar scântei. asta înseamnã dezarmonie în pat. Un început promitãtor. dar o nesansã în cãsãtorie.

BERBEC - TAUR

Berbecii vor sã iubeascã impulsiv. Taurul este prea chibzuit, retinut, nu poate actiona spontan. Dacã taurul este de acord sã-i predea berbecului conducerea pot gãsi amândoi posibilitãti noi de plãcere sexualã. Altfel este destul de greu de gãsit echilibrul dorit. De fapt, nu se pot potrivi o vreme îndelungatã.

BERBEC - GEMENI

Aceastã combinatie poate fi turbulentã. Amândoi fiind firi active. Cercetare, neliniste, tendinta berbecului de a domina, este înfrântã de rafinamentul gemenilor. Gemenii nu sunt timorati sexual, dar puterea lor vie de actiune gãseste alte ventile pentru satisfactie. O combinatie dureazã atâta timp cât gemenul se stie strecura rafinat. Dacã prin cãsnicie se astâmpãrã, este bun.

BERBEC - RAC

Putere de atractie sexualã mare. Dacã asta se terminã, nu mai rãmâne nimic. Berbecul nu mai gãseste compensatii si se ceartã pentru nimicuri. Diferenta de temperament face sã nu se mai înteleagã nici în pat. Deci, o combinatie cu valuri mari si o cãsnicie cu naufragiu precis.

BERBEC - LEU

Berbecul agresiv gãseste în leu o echivalentã a cãrei sexualitate deschisã si captivantã îi convine. Sexul de practicã deci fãrã complicatii si obstacole. Berbecul va trebui sã facã leului complimente pentru arta lui totalã. Leul trebuie sã se fereascã, sã diminueze tendinta berbecului de a domina.

BERBEC - FECIOARÃ

Promptitudinea berbecului aprinde fantezia fecioarei retrase, dar din punct de vedere sexual sunt foarte diferiti. Din ambele pãrti este necesarã foarte multã tolerantã. Berbecul este fermecat de tactul, retinerea si stãpânirea de sine a fecioarei. Fecioara nu este chiar încântatã de ideile extrevagante ale berbecului de a face dragoste. O aventurã poate aduce fericire, dar o cãsnicie doar 50%.

BERBEC - BALANTÃ

Între ei se poate desfãsura o afinitate de scurtã duratã. Agresivitatea berbecului trezeste la balantã o trãsãturã neconventionalã. Amicilor le place sexul, dar berbecul merge prea repede si prea departe. Balanta iubeste idealizarea si va fi repede deceptionatã. Ambii vor trebui sã gãseascã o nuantare mai finã a actului sexual. Satisfactia corporalã poate aduce o combinatie reusitã, dar nu o cãsãtorie de succes.

BERBEC - SCORPION

Amândoi sunt obisnuiti sã reactioneze si dispun de energie corporalã puternicã, dar amândoi simt necesitatea de a fi independenti si de a conduce. Certuri prelungite vor diminua si fenomenala putere de patimã a amândorora. Gelozia scorpionului este periculoasã. O combinatie nestabilã si o cãsãtorie neconventionalã.

BERBEC - SÃGETÃTOR

Douã firi de luptãtori. Pe linie sexualã multe conflicte. Optimismul si buna dispozitie a berbecului învinge tendinta sãgetãtorului spre gânduri negre. Se dezvoltã idei jucãuse despre sex. Prietenia în pat poate avea influente pozitive asupra celorlalte relatii. O combinatie promitãtoare, o cãsnicie ce depinde de satisfacerea dorintelor sexuale.

BERBEC - CAPRICORN

Berbecul priveste în fatã, vrea sã exploreze. Capricornul este retinut, precaut. Are în dragoste preferinte pentru anumite tehnici si ore fixe. Patima capricornului este deci înfrânatã. Berbecul este în stare sã rãstoarne toate acestea si trezeste astfel puternic libidoul partenerului. Dacã se îmtâmplã asa, sunt sanse bune. Mai bune pentru o cãsnicie decât pentru aventurã.

BERBEC - VÃRSÃTOR

Combinatia fizicã va fi puternicã si inventivã, berbecul va domina pentru cã vãrsãtorul este din fire mai pasiv. Dar vãrsãtorul nu se va supune unei dominatii, care nu i se pare pozitivã. Berbecul necesitã tact, dacã vrea sã o ducã la bun sfârsit cu acest visãtor sentimental. O combinatie neobisnuitã si plinã de surprize. Dacã existã întelegere reciprocã rezultã o cãsãtorie meritorie.

BERBEC - PESTI

Berbecul necesitã comportamentul intuitiv al pestilor în pat. Dacã fanteziile sexuale ale pestilor se transpun în practicã, ei pot fi parteneri excitanti. Atunci amândoi trãiesc ore de plinã plãcere. Atât pentru o aventurã cât si pentru o cãsnicie, sansele sunt bune, dacã diferentele de temperament se pot aplatiza.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Erotic: PESTIZodiacul Erotic: VARSATORZodiacul Erotic: CAPRICORNZodiacul Erotic: SAGETATORZodiacul Erotic: SCORPIONZodiacul Erotic: BALANTAZodiacul Erotic: FECIOARAZodiacul Erotic: LEUZodiacul Erotic: RACZodiacul Erotic: GEMENIZodiacul Erotic: TAURZodiacul Erotic: BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook