Zodiacul Erotic: GEMENI

Femeia Gemeni:

Pentru ea nu exista decat partenerul ideal si e in stare sa isi consume o viata intreaga cu speranta de a-l gasi. Foarte putine dintre ele isi vor gasi jumatatea dorita. Aceasta tragedie sufleteasca se amesteca cu dorinta de uitare, cu tot ceea ce poate duce la autodistrugere.
Daca norocul le ajuta sa isi regaseasca jumatatea, ceea ce urmeaza este paradisul terestru. Daca nu, se multumesc cu barbati apropiati de conceptiile lor si dau tot ce se poate, cu suficient profesionalism. Le atrag aceia care pot purta o conversatie inteligenta, sarmanti, alaturi de care sa nu simta plictiseala.
Femeii Gemeni i se poate intampla sa renunte la cautarea perechii ideale si sa se casatoreasca, realizand un camin excelent. Dar va ramane o fiinta greu de inteles, puternic atinsa de morbul melancoliei.
Ea reprezinta o mare atractie pentru sexul puternic. In plus, dintre toate tipurile de femei, ea are cele mai variate gusturi sexuale. Ii lipsesc total inhibitiile si se daruieste fara retineri. Are marele merit ca, in permanenta ei cautare a marii iubiri, are talentul de a-i pastra pe barbatii care i-au cazut la asternut ca parteneri, chiar daca si-a dat seama ca nu ei reprezinta barbatul cautat.
Imbatraneste foarte repede sufleteste si pentru a se simti atragatoare va schimba, cu timpul, din ce in ce mai des amantii. Are abilitatea de a-i pacali pe toti, incat nici unul dintre ei nu va ghici ca aceasta femeie usuratica, nu e decat un suflet pierdut, a carui sensibilitate extrema este profund afectata de brutalitatea destinului.

Viata sexualã a femeii gemeni:

Nu are nevoie de prea mult decor. O multumeste bancheta masinii. În schimb nu-i place sã fie zoritã. Mai ales dacã partenerul ei se grãbeste poate deveni rece ca si gheata. Îi place totul în dragoste pânã la lascivitate. Pentru rãbdarea lui, îi dãruieste partenerului toatã pasiunea. Pentru iubitul care vrea sã o pãrãseascã - trebuie sã stie cã ea cautã ceva ideal, pentru ea o relatie amoroasã trebuie sã fie ceva universal în care sã se însumeze fizic, psihic, practic si romantic. Adesea ea face începutul unei relatii. Se înflãcãreazã mai mult din curiozitate, nu se va rusina niciodatã de comportamentul ei pentru cã nu recunoaste decât propriile ei percepte. Face cu plãcere douã lucruri deodatã, are idei bune, bazate pe intuitie. Este mereu în cãutarea satisfactiei. Mânatã de fantezia ei, va practica actul sexual mult mai des decât celelalte femei. Este de multe ori bisexualã. În relatii cu bãrbatii are usoare tendinte spre sadism. În cãutarea excitatiei va fi atrasã de fetisism. Poate fi atrasã si de mirosuri dar se va excita fizic nu sentimental. Curiozitatea si nu perversitatea constituie motivul comportamentului ei. Iubeste lucrurile erotice si dovedeste în folosirea lor, multã fantezie.

Barbatul Gemeni:

Este o zodie de aer si este atras mai degraba de idei si de jocurile mintii, decat de problemele cotidiene. Desi nu este un pasionat al sexului, isi cauta cu incapatanare jumatatea. Rabdarea lui are in spate convingerea ferma ca aceasta jumatate ideala exista si ca are dreptul la ea.
Il atrag femeile cu care sa nu ii fie rusine in cercurile in care se invarte: inteligente, comunicative, simpatice. Nu suporta posesivitatea, si vede in femeia de langa el un egal al sau.
Din cauza felului lui de a fi cauta mai mereu nod in papura - viata sexuala nu ii va fi prea bogata, dar va cuceri numai femei de nota 20. Partea rea este ca varsta ii va accentua exigentele, astfel ca, la 50 de ani, va fi un partener foarte incomod.
Se casatoreste in momentul in care toti cei din jur credeau ca nu se va mai intampla asta niciodata, fiindca viata de celibatar are pentru el cel mai dulce gust, si chiar si dupa casatorie va mai avea escapade.
Ca si Berbecul, este foarte convins de propria valoare si, daca va fi frustrat de dragostea unei femei dorite, va cauta cu ostentatie acceptul ei.
Pornit intr-o batalie care are ca scop seductia, abandoneaza foarte greu. Ii trebuie o femeie care sa il invete regulile modestiei si care sa ii redeschida portile sensibilitatii, pe care o are, dar ii este rusine sa o recunoasca si sa o etaleze.
Plange foarte rar, dar daca dragostea il raneste, o face cu mare pasiune, insa doar atunci cand e singur.

Viata sexualã a bãrbatului gemeni:

Nu-si pierde niciodatã suflul, dar nu devine obositor si sentimental. Poate juca, când vrea, dublul rol: spectator si participant. Stie sã aducã femeia în orice stare. Stie precis cum sã declanseze anumite reactii. Are ceea ce psihologii numesc "aperceptie". Îsi va satisface curiozitatea dar în timpul actului sexual îsi va studia reactia. Nu suportã întunericul, are nevoie de luminã si oglinzi pentru a se putea studia. Îi plac filmele pornografice. Se excitã greu si de aceea preferã jocurile preambulului. Actul în sine este scurt si sãlbatic. Mediul în care iubeste nu conteazã. De cele mai multe ori nu tine cont de partenerã. Îl intereseazã satisfacerea curiozitãtii. Nu multe femei pot observa acest lucru pentru cã este un amant rafinat. Stie sã spunã unei femei ceea ce ea doreste sã audã. Creazã o atmosferã romanticã. Desi este convingãtor sã nu avem încredere oarbã în sinceritatea lui. Ea este adevãratã pentru un moment doar. Prezintã tendinta spre bisexualitate si spre sadism.

Zone erogene:

Mâinile si bratele sunt cele mai sensibile. Femeile reactioneazã la sãrutul mâinii. Bãrbatilor le place sã fie tinuti de mânã. Amândoura le place sã li se mângâie bratele, sau sã li se sãrute partea interioarã a bratului.

Asa începe...

În primul moment avem senzatia stranie cã gemenii sunt cunoscuti. Discutia este plinã de haz si de spirit, se râde mult. Viata pare a fi mult mai excitantã decât înainte. Magnetismul lor vibrant va alunga plictiseala. Trebuie sã stim sã exploatãm curiozitatea lor. Cel care doreste sã atragã gemeni trebuie sã fie vesel si spiritual, sã nu arate cã este vrãjit de farmecul lor. Le plac misterele si secretele. Cheia o constituie fantezia. Le plac sociatãtile iesite din comun. Oamenii celebri, discutiile spirituale, jocurile distractive. Nu este rãu sã-i invitãm la un bal mascat. Sã nu uitãm cã sunt firi intelectuale, îi atrag discutiile despre expozitii, muzee, teatre...Locurile banale, comune trebuie ocolite. Se intereseazã de tot ceea ce este la modã. Au nevoie de ascultãtori. Sã nu neglijãm dualitatea lor. Nu le vom propune vizionarea unui film sau o cinã, ci ambele. Cei cu pãreri fanatice sau extreme nu se vor întelege bine cu ei. Gemenii sunt liberali si toleranti. Le place bârfa: sã le povestim deci toate întâmplãrile suculente pe care le-am auzit sau citit recent.

Sfârsitul relatiei...

Se realizeazã foarte usor. Devenim plictisitori, provocând certuri (lor nu le plac discutiile la modul sãlbatic), îi plictisim cu problemele noastre, devenim nerãbdãtori, preferãm acelasi local, aceiasi oameni, iesim cât mai rar seara din casã. Invitãm prietenii cei mai plictisitori. Curând gemenii se vor plictisi si vor pleca ei, fãrã a mai reveni vreodatã.

Cine cu cine, cum si de ce ?

GEMENI - BERBEC

Ambii sunt veseli, entuziasti, iubesc schimbãrile. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relatie fermã gemenilor, lucru de care acestia au nevoie. Capriciozitatea si nestabilitatea gemenilor excitã berbecul. Existã premise excelente pentru o relatie de scurtã sau lungã duratã.

GEMENI - TAUR

Taurul gelos si stãpânitor nu se poate întelege cu gemenii mereu schimbãtori. Gemenii încearcã sã scape de sub limitele impuse de taur. Din punct de vedere sexual taurul este prea greoi pentru gemeni, iar gemenii nu pot da siguranta e care el are nevoie. Relatie nefericitã si de scurtã duratã

GEMENI - GEMENI

Ar avea multã satisfactie, dar legãtura nu poate dura mult. În afara unei atractii fizice trecãtoare toate celelalte indicã un fiasco. Ambii sunt cocheti, impulsivi, usor plictisiti. Relatia eroticã se desfãsoarã turbulent, cãsnicia este o catastrofã. În cazurile foarte rare în care relatia se mentine se va forma cea mai stranie pereche posibilã.

GEMENI - RAC

Racul este prea sensibil si prea timid pentru a-si arãta sentimentele, iar gemenii vor jocul în dragoste. Racul are nevoie de laude, gemenii sunt uneori brutali. Se creazã greutãti ce nu vor permite o relatie de duratã. Cãsnicia esueazã.

GEMENI - LEU

Leul cu larghetea sa este o figurã de cearã în mâna gemenilor si culmea este cã este si fericit... gemenii sunt plini de fantezie si leul îi va admira chiar atunci când gemenii vor merge pe drumul lor. O combinatie idealã. Relatie fericitã si satisfãcãtoare. O cãsnicie bunã.

GEMENI - FECIOARÃ

Fecioara vede în gemeni un amant nematurizat, iar ei gãsesc fecioara de modã veche si plicticoasã. Fecioara are pãreri fixe despre comportamentul sexual. Gemenii sunt instabili, când pasiunea s-a mistuit, fecioara devine artãgoasã, vor critica si gemenii vor cãuta compensatie în altã parte. Relatia nu va fi de duratã.

GEMENI - BALANTÃ

O relatie interesantã, ambii sunt drãgãstosi si legãtura lor sexualã devine focoasã. Nu sunt gelosi si nici posesivi. Temperamentul lor are un efect stabilizant. Ambii experimenteazã cu plãcere în domeniul erotic. Relatia e plinã de satisfactii si cãsnicia fericitã

GEMENI - SCORPION

Se potrivesc bine din punct de vedere sexual. Atractia fizicã însã nu ajunge. Scorpionul este gelos, gemenii capriciosi. Când scorpionul strânge prea mult hãturile, gemenii vor încerca marea evadare. Dupã o relatie pasionalã, legãtura se rãceste. Cãsnicie pentru o pereche deosebitã doar.

GEMENI - SÃGETÃTOR

Gemenii au tendinta de a critica mereu comportamentul sãgetãtorului în pat. Relatia are si alte puncte slabe. Pozitiv este faptul cã nici unii nu sunt nici pretentiosi, nici posesivi. Legãtura începe impulsiv si se terminã tot asa. Pentru o cãsnicie trebuie sã se strãduiascã amândoi.

GEMENI - CAPRICORN

Gemenii sunt pentru capricornul conservator si egocentric, prea nerãbdãdori si libertini. Capricornul se intereseazã mai mult de muncã si de relatiile sexuale si de aceea gãseste cã gemenii sunt prea usuratici. O relatie este posibilã, iar o cãsnicie - o dovadã pentru ceea ce înseamnã dragoste stãruitoare.

GEMENI - VÃRSÃTOR

Gemenii sensibili, pretuiesc fantezia vãrsãtorului, pot deveni amanti inventivi. Trãsãtura caracteristicã: necumpãtarea. Relatia poate sfârsi într-o prietenie frumoasã. Cãsnicia pare sã fie plãcutã dar se bazeazã mai mult pe simpatie decât pe pasiune.

GEMENI - PESTI

Amândoi se potrivesc în imaginarea unor fapte, nu în trãirea lor efectivã. Pestii sunt sensibili pentru gemeni. Se ajunge la neîncredere.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Erotic: PESTIZodiacul Erotic: VARSATORZodiacul Erotic: CAPRICORNZodiacul Erotic: SAGETATORZodiacul Erotic: SCORPIONZodiacul Erotic: BALANTAZodiacul Erotic: FECIOARAZodiacul Erotic: LEUZodiacul Erotic: RACZodiacul Erotic: GEMENIZodiacul Erotic: TAURZodiacul Erotic: BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook