Zodiacul Erotic: PESTI

Femeia Pesti:

Dintre toate femeile, despre ea se poate spune ca nu are o viata sexuala in sensul deplin al cuvantului. Este o romantica si prefera imaginarul. Ii place iubirea, dar mai mult ca ideal.
In general, prea putin inclina catre sex si este fericita sa gaseasca barbati fara prea mari pretentii sexuale, chiar complexati. Atunci totul merge ca-n vis. Prefera sa fie mai degraba admirata decat posedata.
I se poate insa intampla sa se trezeasca in ipostaza de amanta, neaparat in slujba unui barbat cu spirit ratacitor, a unui geniu romantic. Atunci poate fi o experienta pozitiva pentru partener, caci are talentul de a stimula barbatii insetati de ideal.
La nici o femeie a zodiacului diferenta dintre placerea primita si cea daruita nu este atat de mare. Nu se poate niciodata debarasa de dorinta de a proteja, iar feminitatea si-o priveste ca pe o forma de protectie a partenereului.

O atrag barbatii care sunt capabili sa iubeasca pana la uitarea de sine, care sa-l intruchipeze pe Fat-Frumos din copilarie.
Drumul spre casatorie si-l va alege destul de repede, fara sa se gandeasca prea mult si astfel este predispusa la o casnicie nefericita. Dar, prin rabdarea si farmecul cu care e inzestrata, ea este poate singura femeie care poate transforma un esec intr-o glorie.
In destinul ei, barbatii se perinda unul dupa altul. Ii iubeste pe toti cu duiosie, in final consolandu-se, ramanand inchisa si inaccesibila.

Viata sexualã a femeii peste:

Are un talent dramatic natural, si putem fi siguri cã se va purta întotdeauna adecvat, va spune lucruri potrivite si va sti sã creeze o atmosferã plãcutã. Este prematur dezvoltatã sexual, iar dorinta ei de a plãcea nu o va lãsa sã spunã NU. Este necomplexatã si îi plac toate jocurile erotice. Nu-i trebuie mult pentru a se încãlzi: un film porno sau o carte sexy. Îi place sã-si aranjeze cadrul ca pe o scenã: iluminat potrivit, parfum greu, combinezon negru, diferite aparate, tot ceea ce corespunde gustului amantului ei. Libidul este deosebit de puternic în timpul ciclului mestrual. Atunci apeleazã la autosugestie. Este maestrã în folosirea limbii. Cade foarte usor pradã unor relatii de gen stãpân-sclavã. Se va supune la orice îi cere amantul. Au tendintã în fetisism, în îmbrãcãminte si bijuterii. Va purta cu plãcere cercei lungi care sã-i mângâie gâtul, brãtãri largi care sã-i alunece pe brate. O excitã chiar si îmbrãcãmintea. Ciorapii de nylon, mãnusile sau sutienele foarte decoltate, îmbrãcãmintea de piele. Participã la tot ceea ce altora li s-ar pãrea anormal. Dacã bãrbatul o doreste, poate sã preia rolul de conducãtor, chiar dacã ea însãsi nu va resimti nici o plãcere.

Barbatul Pesti:

El reprezinta semnul de apa prin excelenta. Este o fire de poet si poate fi un artist exceptional. Datorita structurii sale psihice foarte originale, in societate este irezistibil si viata lui sexuala este foarte bogata. Ofera partenerei experiente de neuitat, comparabile cu un poem, pe care il construieste cu un dezvoltat simt al mestesugului. Pentru el, viata sexuala trebuie sa fie neaparat frumoasa, chiar spectaculoasa.
Femeile il iubesc pentru ca stie sa le vorbeasca in pat si stie sa ofere saruturi care creaza o stare de excitatie absoluta. Da dovada insa de virilitate numai daca partenera ii creaza senzatia subjugarii.

Pentru el, viata erotica trebuie sa existe doar pentru ca poate fi frumos exprimata in vorbe. Are numeroase amante, dar ii place mult singuratatea. Femeile il intereseaza doar prin exteriorul lor, caci el le considera niste opere de arta. De aceea, dupa ce magia vorbelor si mangaierilor sale vor sfarsi, acestea il vor parasi, pornind in cautarea unui partener mai putin aiurit. Nu il va deranja catusi de putin faptul ca va ramane singur, pentru ca la el sentimental dezamagirii are o puternica semnificatie poetica.
Femeia care sa ii trezeasca un interes, altul decat cel sexual, trebuie sa fie frumoasa spiritual, sa imparta aceeasi viziune artistica asupra vietii si asupra dragostei, dar sa fie mai activa decat el. Astfel, stimulat, va duce la bun sfarsit planurile proprii.
Barbatului Pesti ii place viata de familie si nu va fi tentat de relatii extraconjugale.

Viata sexualã a bãrbatului peste:

Preia comanda si devine nervos daca nu simte o reactie rapida. Nu supota contrazicerea dorintelor sale si se simte jignit daca simte o ezitare. Daca doreste o femeie vrea sa o aiba imediat. Inclina spre intalniri secrete si afaceri tainice deseoricu femei casatorite.Cum nu respecta nici un fel de prejudecata morala sau legala,prefera o partenera cu experienta care isi doreste un sex. Ii place sa fie dezbracat incet si sa fie admirat, ii place actul sexual in pozitie sezand ca sa poata urmari fata partenerei. Stapaneste bine arta preambulului. Barbatul peste este animat de dorinta de a-si transpune in practica toate fanteziile sexuale mai ales la sotia sa foarte dominatoare si care il supune la incercari nerezonabile. Sadicele si masochistele vor gasi in el un partener ideal pentru ca el se declara de acord cu tot cea ce i se cere. Daca partenera ii va cere sa se travesteasca in femeie, il pedepseste sau il jigneste, nu va intilni nici o opozitie. Fanteziile sale erotice il pot duce dincolo de comun. Barbatul peste va fi un posedat sexual necomplexat si desavarsit. Poate cadea sub influenta tuturor lucrurilor care ii confera cea mai mica placere sau ii stimuleaza macanismul durere-placere.

Zone erogene:

La pesti sunt piciorele. Reactioneaza la mangaieri usoare ale calcaielor sau gadilatul talpilor. Un usor masaj al picioarelor il transpune repede in beatitudine. Placere deosebita simte cand i se freaca degetele. Femeia peste isi poate satisface partenerul cu piciorele: ii freaca de pilda penisul intre labele picioarelor. Barbatii pesti se excita numai la simpla vedere a picioarelor unei femei. Foloseste cuprecadere degetul mare de la picior ca instrument de mangaiere.

Asa începe...

Cei nascuti sub semnul pestelui ii poti recunoaste dupa faptul ca vor fi intotdeuna in centrul atentiei, innconjurati de admiratori. Comportarea lui sarmanta si flexibila, firea lor buna atrag intotdeauna oamenii.Daca nu sunt admirati se retrag suparati intr-un colt. Ca tema de discutie se ofera teatrul, cinematograful, programul TV, toate ii intereseaza pe pesti, pentru ca toti, imdiferent de meseria pe care o exercita, ar fi vrut sa fie actori, scriitori sau balerini. Si discutiile pe teme supranaturale îi intereseazã. Cel mai mult cred în reîncarnare, sau vorbesc despre aceastã temã. Începutul o datã fãcut, cuvântul trebui cedat lor, putem linistiti sã ne manifestãm ignoranta cãci el explicã cu plãcere si atunci se simte în elementul lui. Prima întâlnire ? Se propune într-un local în care se danseazã. Cãci cei nãscuti în aceastã zodie danseazã cu plãcere, sau se propune o sedintã de spiritism. Indiferent de ce vom întreprinde, sã nu uitã sã le facem când si când un comliment. Are nevoie stringentã de confirmare.

Cu alcoolul trebuie sà fim precauti. Pestii nu îl suportã bine desi simt nevoia de lichide de la apã la ceai, dar alcoolul e periculos pentru ei. Pestii dau cel mai mare procent de alcoolici. Au de asemenea tendinta de hrànire gresitã si le facem un mare serviciu dãcã îi pãzim si din acest punct de vedere. Au o sãnãtate fragilã, de aceea trebuie sã îi ajutãm. În ce priveste cadourile, femeile peste sunt sensibile la culorile mãrii: verde deschis, acvamarin, albastru fumuriu. O rochie sau un batic în aceste culori le place în mod deosebit.Bãrbatul peste preferã o biografie bunã, o carte de stiinte oculte, un volum de poezie sau chiar Shakespeare. O recomandare pentru cuibul dragostei: pestii sunt impresionati de baie, dar sã fie caldã.

Asa se terminã...

Când a sosit timpul sã punem capãt relatiei ne dãm seama cã nu este asa de simplu, cãci pestii sunt hipersensibili si usor vulnerabili. Iatã câteva indicatii: neglijãm partenerul peste în societate, îl întrerupem când vorbeste sau îl ironizãm, argumentãm, stim totul mai bine ca el si nu îi dãm ocazia sã-si exprime ideile. suntem zgârciti cu laudele si sugerãm cã ar putea face lucruri mai bune. De ce de exemplu nu-si vopseste pãrul? Schimbãm toate cadourile primite de le el si devenim zgârciti. Îi criticãm pentru cele mai mici greseli si devalorizãm toate conceptiile de modã veche. În curând vom avea lângã noi un partener supãrãcios si trist care adus în acestã stare va încerca repede sã-si gãseascã alinarea în altã parte.

Cine cu cine, cum si de ce ?

PESTI - BERBEC

Berbecul dinamic va epuiza întreaga potentã a pestelui. Bineînteles cã va domina berbecul si tocmai acest lucru îi place pestelui. E nevoie de mult tact în aceastã combinatie, cãci pestii sunt sensibili la criticã iar berbecul este adesea brutal de sincer. Dacã reusesc sã se descurce cu aceastã poblemã s-ar putea naste o relatie de duratã, bazatã pe sex.

PESTI - TAUR

Ambii sunt la fel de sentimentali, dar pestii hipersensibili au nevoie de indulgenta pe care taurul prozaic nu o oferã prea des. Pestii sensibili si sentimentali suferã dacã sunt tratati prea rece, rational. Cu exceptia acestei probeme existã însã posibiliatatea unei relatii multumitoare. Relatii spirituale, dar o cãsnicie nesigurã.

PESTI - GEMENI

Între aceste douã semne labile relatia este aproape fãrã perspective. Ar putea exista o puternicã atractie fizicã, dar gemenii fiind prea nestatornici si pestii prea sensibili, relatia nu ar fi de duratã. Ambii sunt prea egocentrici pentru a se putea armoniza. Ei au nevoie de un partener mai puternic. Relatii de scurtã duratã, cãsnicie nefericitã.

PESTI - RAC

Racul este un partener plin pe pretentii, dar pestii nu-si fac probleme din aceastã cauzã. Se potrivesc bine din punct de vedere sexual, si vor petrece mult timp în dormitor. Racul va prelua conducerea si va lua toate hotãrârile în ciuda unor mici neîntelegeri. Partenerii îsi vor satisface nevoile emotionale si vor tie cont de sensibilitatea celuilalt. O pereche extrem de potrivitã.

PESTI - LEU

Focul si apa nu se pot amesteca. Leul focos se va simti frustrat de cãtre pestii introvertiti, chiar si în pat. Nici unul nu în întelege prea bine pe celãlalt. Pestii vor sta acasã în vise triste în timp ce leul va colinda. Pestii sensibili îl vor enerva pe leu, care îsi va cãuta satisfactii în altã parte. Relatia se încheagã greu, cãsnicia nu promite mult.

PESTI - FECIOARÃ

Pestii drãgãstosi nu se pot apropia de fecioara timidã. Fecioara nu poate întelege excesele sexuale ale pestilor, devine repede artãgoasã, criticã. Se adaugã si alte probleme. Fecioara logicã si practicã nu suferã gesturile extravagante si capriciile pestilor. Ea vrea sã planifice, acolo unde pestele actioneazã impulsiv. Relatia aduce multe certuri.

PESTI - BALANTÃ

Au probleme dar nu în ceea ce priveste sexualitatea. Cu toatã atractia fizicã relatia nu meritã. Balanta nu doreste sã preia conducerea de care pestii au atâta nevoie. Ambii iubesc luxul si au aceeasi repulsie fatã de munca grea. Relatia nearmonioasã, cãsnicie amarã.

PESTI - SCORPION

Ambii ar putea trãi o unire fizicã profundã si satisfãcãtoare. Se potrivesc nu numai din punct de vedere sexual, ci si sentimental cãci scorpionul oferã cu plãcere reazemul de care pestii au nevoie. Pestii care vor provoca gelozia scorpionului vor latura lui dominatoare, pe care o va întelege ca un semn de iubire. Cu cât se vor întâlni mai repede, cu atât vor fi mai fericiti.

PESTI - SÃGETÃTOR

Existã o atractie eroticã între cele douã semne, dar sãgetãtorul este independent si doritor de aventuri, ceea ce va determina pestilor o stare de dependenta totalã. Preambulul erotic de lungã duratã al pestilor îl plictiseste pe sãgetãtor care se va distra pe seama pestilor.

PESTI - CAPRICORN

Potrivire sexualã minunatã. Existã mici neîntelegeri dar amândoi sunt în stare sã le rezolve. Capricornul puternic se pricepe sã dea pestilor senzatia cà sunt doriti si protejati. Pestii aduc acea tentã romanticã necesarã vietii sufletesti mai greoaie a capricornul. Deosebirile lor se completeazã în asa mãsurã încât asigurã o cãpricornul.

PESTI - VÃRSÃTOR

Din punct de vedere sexual se gãsesc pentru un timp împreunã cãci ambii sunt amanti plini de fantezie. Dar pestii egocentristi si subiectivi au putine puncte comune cu vãrsãtorul extrovertit si sociabil. Vãrsãtorul independent si hotãrât nu are timp de pierdut pentru a fi reazemul sigur al pestilor. Vãrsãtorul vrea sã rezolve problemele prin logicã iar pestii prin sentiment. Relatia se va destrãma de la sine.

PESTI - PESTI

Sentimentalismul lor reciproc determinã întelegerea necesitãtilor sociale. Dacã problemele s-ar rezolva numai prin armonie fizicã, s-ar putea constitui ca o pereche fericitã. Dar rezervele lor sufletesti se consumã repede. Ei au nevoie de un partener dominator pentru a nu esua. O relatie frumoasã, dar cãsnicia s-ar simti ca o povarã.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Erotic: PESTIZodiacul Erotic: VARSATORZodiacul Erotic: CAPRICORNZodiacul Erotic: SAGETATORZodiacul Erotic: SCORPIONZodiacul Erotic: BALANTAZodiacul Erotic: FECIOARAZodiacul Erotic: LEUZodiacul Erotic: RACZodiacul Erotic: GEMENIZodiacul Erotic: TAURZodiacul Erotic: BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook