Zodiacul Erotic: RAC

Femeia Rac:

Este coplesita de propria ei personalitate si face totul pentru a domina. Barbatii care simt dorinta de a fi dominate pot vedea in ea o amanta agreabila. In schimb, barbatul care are tendinte spre posesivitate va duce cu ea o apriga lupta pentru putere.
Nu ii place si nu permite sa fie vazuta goala. Aparata de lumina si de priviri curioase, nu este in nici un caz o amanta neglijabila. Cu toate acestea, actul sexual nu angajeaza nimic din ea, cu exceptia pielii, care este foarte sensibila. Este o experta in arta sarutului, si in viata erotica adopta zicala: "Nu marimea conteaza."
O atrag barbatii rabdatori, care pot sa o protejeze de aversiunile exterioare, sa ii ofere un camin sigur, dar mai intai de toate trebuie sa simta ca intre ei exista o fuziune inexplicabila pe cale logica.
Se casatoreste destul de devreme pentru ca are nevoie de protectie. De aceea exista riscul sa cada prada iluziei ca barbatii varstnici sunt neaparat mai responsabili si mai statornici.

Viata sexualã a femeii rac:

Reactioneazã si prinde repede semnalele, dar nu va face niciodatã primul pas. Este prea timidã si îi este fricã de o eventualã criticã, dacã iese prea mult din capsula ei. Trebuie încurajatã subtil pânã fantezia ei este eliberatã de complex. Trebuie sã-i arãti cã dragostea este dominatã de sentimente libere, reactiile ei firesti ridicã cheful bãrbatului iar ea nu trebuie sã se rusineze de libidoul ei. Firea ei sensibilã va depinde mult de punctul de vedere al partenerului. Dacã este înlelegãtor, compãtimitor, tandru, o sã se manifeste ca o floare sub razele de soare. Un cuvânt brutal, o miscare nechibzuitã face ca ea sã se retragã rapid, nu are încredere în sine. Poate fi o amantã minunatã deoarece trãieste intensiv plãcerea pe care o simte, când va scãpa de complexe va bucura pe orice bãrbat. Va rãspunde la patima sa în asa fel încât nu-i va influenta numai inima ci si potenta. Poate deveni si sclava plãcerilor ei dacã le-a descoperit. La început bãrbatul sã apeleze mai întâi la sentimente materne, asta va adânci legãtura sexualã. Nu are voie sã uite timpul si posibilitatea trebuie sã aibã un numitor comun, ea nu se dãruie în masinã, trebuie sã creadã cã totul este fãcut din dragoste, deci locul sã fie ales unde ea se simte bine: acasã la ea se simte cel mai bine sau la el, dacã a fost des acolo si nu se mai simte strãinã. Dacã momentul a sosit ea va fi aceea care-l va invita pe partener la o mâncare bunã, luminã de lumânare si muzicã bunã. dar nu fiti prea ambitiosi pentru cã riscati sã nu mai intrati în dormitor. Dacã se dezbracã pentru prima oarã, doreste sã audã cât este de frumoasã. Femeia rac doreste sã fie admiratã, un compliment este tot atât de important ca si uvertura în sine, dar n-ai voie s-o grãbesti. O altã împrejurare care-i place este strandul când este lunã. Sub razele de lunã si cântecul valurilor, scapã de complexe foarte usor si-si dezvãluie o laturã nebãnuitã - devine o femeie sãlbaticã minunatã. Atingerile ei sunt usoare ca a unei frunze care cade. Îi place sã mângâie, sã fie mângâiatã. Îi plac mirosurile din baie, si a uleiurilor de corp. Femeia rac depinde de starea ei sufleteascã, dacã nu are chef de sex conventional, poate deveni foarte inventivã. De regulã însã nu depinde de variatiuni sexuale externe. Are un instinct matern foarte pregnant, se poate dãrui unui bãrbat chiar dacã îi este frate. Incestul la aceste femei nu este rar. Deoarece multe femei nu acceptã grosolãnii bãrbãtesti preferã sã fie onaniste, aici fantezia lor nu are margini.

Barbatul Rac:

Este primul semn de apa al zodiacului. Si faptul ca inceputul zodiei sale coincide cu solstitiul de vara nu afecteaza structura sa acvatica. In fond, caldura cere apa, racoare. Este sigur pe masculinitatea sa, si din aceasta cauza, nu simte nevoia de a face prea multa curte femeilor.
Este foarte corect din punct de vedere sexual nu isi neglijeaza nici mariajul, nici relatiile extraconjugale. Si in pat stie sa faca exact ceea ce trebuie. Fiind atat de talentat in arta asternutului, nu poate fi dominat de femei. De aceea, mai ales daca a capatat o anumita experienta, ele ii prind frica, parand in ochii lor o fortareata inaccesibila, iar asta in timp ce el abia asteapta sa i se daruiasca.
Partenera ideala pentru Rac este aceea care ii poate oferi afectiune atat de mult cat ofera si el. De altfel, considera ca o calitate sine qua non a ei este talentul gastronomic pentru ca la el dragostea trece prin stomac!
Odata intalnita femeia potrivita, se casatoreste, fara sa stea prea mult pe ganduri Racul devine sot mai devreme decat ceilalti reprezentanti ai zodiacului si ramane fidel familiei si caminului sau, pe care le considera sacre. Sotia lui se va confrunta cu starile lui contradictorii, dar se va felicita pentru un mariaj solid.

Viata sexualã a bãrbatului rac:

Are nevoie continuã de încurajare. Dacã are acest lucru este un minunat amant. Îi place rolul de învãtãtor (în a da lectii de sex) iar o femeie face bine dacã lasã sã creadã cã el este acela care dã lectii în viata sexualã. O va introduce pas cu pas, îi va explica totul, de ce si ce trebuie sã facã. Sã nu-l întrerupi spunându-i cã stii aceste lucruri, le-ai practicat deja, cãci s-ar retrage imediat, ar visa poate aceste lucruri minunate, pe care le-ar fi putut trãi în doi. Este si rãbdãtor si pasionat si ar fi foarte greu de a gãsi o combinatie atât de bunã. De la bun început când a fãcut o propunere în soaptã stie unde duce drumul chiar dacã va trebui sã escaladeze mult. E bine sã te lasi dus, meritã. O cãlãtorie este tot atât de plãcutã ca si sorirea ei. În începutul unei legãturi amoroase trebuie evitat ordinarul, vulgarul, doreste sã-si idealizeze partenera si excesul (a cãdea într-un alt rol) chiar dacã este excitant ar putea îngropa perspectiva unei legãturi trainice. Cu timpul devine mai realist si acceptã lucruri care-l socheazã câteodatã dar deoarece este supersensibil, te poti astepta la orice. Dacã este tratat cu indiferentã si fãrã sentimente se retrage în cochilia sa. Uvertura este jucatã de el foarte sigur, deoarece doreste sã facã fericitã femeia de lângã el dar si pe el însusi. Bãrbatul rac se poate adapta la stãrile sufletesti ale partenerelor, iar asta îl face sã fie un artist al dragostei, fatã de alti bãrbati care cred cã în pat poti domina o femeie cu dispret. Începutul unui act sexual este în afara patului, îsi culcã partenera eventual pe o masã si trece de la un joc manual la un contact subtil cu penisul. Când femeia doreste punctul culminant, abia atunci o transportã în pat. Este un expert al jocului cu clitorisul. Are un talent pentru acest joc, foloseste degetele, dar degetele sale au o sensibilitate magicã. Memoria sa îl ajutã si în dragoste: îsi aminteste perfect cu ce s-a excitat o femeie. Îi place sã stie cã a satisfãcut-o. Retine toate experientele tineretii si le finiseazã apoi la maturitate cu multã fantezie. Îi plac rufele intime, sexy. Dacã devine homosexual, se va îmbrãca ca o femeie, talentul sãu artistic si adaptarea la mediu vor face sã-si joace rolul perfect. Homosexualii nãscuti în zodia racului fac mari eforturi sã se transforme fizic în femeie, si câteodatã se vor supune si unor operatii chirurgicale.

Zone erogene:

Cel mai tare mijloc de excitare la cei nãscuti în zodia racului este un sãrut cu limba si dintii. Pot ajunge si la orgasm. Cea mai sensibilã parte sunt sânii; amândoi reactioneazã la stimulãri manuale so orale al sânilor. O usoarã mângâiere pe piept îi face sã doreascã actul sexual. Femeile doresc jocul cu sfârcul sânilor iar atingerea sânului în preajma terminãrii îi stimuleazã plãcerea. Si bãrbatii rac sunt foarte sensibili în zona pieptului. O usoarã atingerea a pieptului îi excitã. Este bine de stiut acest lucru de cãtre femei.

Asa începe...

O miscare de sah bunã: sã-ti dea racul un sfat! Deoarece doreste sã ajute si compãtimeste oamenii, primul pas este fãcut. Întrebarea: nu ne cunoastem cumva? nu intrã în discutie. Racul are o memorie excelentã asa cã nu ajungi prea departe cu aceastã metodã. Discutii în legãturã cu copii pot duce la rezultate optime deoarece femeia rac iubeste copii. Acestei femei i s-a fãcut deja reprosul cã vrea sã mãreascã toatã lumea cu tatãl rac. Te poti axa în discutii politice cu el. Îi plac dicutiile pe plan cultural, muzica romanticã, melodicã îl duc la numitor comun cu infinitul. Un local cu muzicã înceatã, cu violonist, muzica este hrana lui sufleteascã. Ai putea sã-l inviti pe malul unei ape, îi place sportul de apã. Ar putea sã meargã si la nudisti deoarece îi place sã-si etaleze corpul. Vrei sã-i faci un cadou unei femei rac? Cel mai bine ceva pentru casã, tablouri, tapete, cãrti frumos legate în piele, lucruri de bucãtãrie, originale. Pentru el sunt bune niste mâncãruri împachetate exotic, ceva din argint cu initialele sale. Cei nãscuti în zodia racului sunt colectionari, iar tot ce mãreste colectia lor îi bucurã nespus de mult, mai ales lucruri de argint. Familia racului, relatiile trebuie pãstrate mai ales în ceea ce priveste mama, ei sunt foarte sentimentali. Niciodatã sã nu-i vorbesti de fostele aventuri, nu-l intereseazã ce rol a jucat alt om în viata altcuiva. Un sfat: Racului nu-i place sã fie privit ca ceva de toate zilele, ceva natural, firesc. Un nou costum, niste cercei noi, trebuie remarcate: dar atentie la supersensibilitatea lor: atentie la formularea unui compliment în privinta cotumului sau a cerceilor noi, ar putrea sã creadã cã nu sunt bune, cã nu se potrivesc. înainte de a se simti jignit, trebuie explicat complimentul ca atare, deci cum a fost gândit si spus. Sã nu te duci la întâlnire cu racul, dacã nu te simti bine. Este o prostie cãci tocmai aici ar putea sã te îngrijeascã si sã te ocroteascã. El este cel care îti dã putere, care este farul în ceatã, de care are nevoie fiecare. Cu multã pasiune aduce fructe, citeste, îti pune muzicã si se multumeste sã-ti tinã mâinile. Cu tot atâta dragoste îti dã medicamente si se va îngriji de mâncarea ta. Cine nu a fost ocrotit de rac nu stie cât este de frumoasã viata în doi. Este de fapt o altã formã a dorintei sale de a poseda (dar de ce sã întrebãm atât si sã cãutãm motivatii, mai bine profiti).

Asa se terminã...

Cine vrea sã scape de rac stã în fata unei mari probleme. Nu se lasã înfrânt, se lipeste ca o gumã de mestecat de pantofi. O atitudine urâtã fatã de femeia rac o face sã fugã dar dacã o atingi prea tare devine încãpãtânatã si se tine scai. Reactioneazã cu criticã pentru care are un talent deosebit. Trebuie sã fii foarte subtil. Nu o mai lasi sã stie totul despre tine si îi spui cã de acum încolo va fi doar o supusã; dacã intrã în panicã n-o linistesti si o lasi în voia soartei. Devi un mofturos si un depresiv (melancolic) treaba asta influenteazã starea ei psihicã. Fatã de bãrbatul rac trebuie o atitudine dominatoare, tu hotãrãsti mai ales timpul. Arzi mâncarea si spui cã lucrurile gospodãresti sunt plictisitoare. Îi critici în dormitor tehnica de iubire. Deoarece îi este fricã cã în directia asta nu valoreazã mult, îl lasi sã înteleagã exact acest lucru. Racul are nevoie de dragoste. Nu-l accepti, nu-i dai echilibrul sufletesc, nu asculti sfaturile sale. Racului îi plac restaurantele de modã veche, îl duci în locuri excentrice. Îl critici ori de câte ori vrei, îl faci sã aibã complexe de inferioritate. Cel mai urât lucru este sã-i critici mama.

Cine cu cine, cum si de ce ?

RAC - BERBEC

Berbecul este un aventurier pentru rac care este mai conventional, o atractie sexualã mare este doar la început. Cu timp însã gelozia excesivã a racului enerveazã berbecul care cu vorbe ascutite poate rãni racul. Berbecul la rândul sãu gãseste felul racului ca agasant. O relatie greoaie, iar o cãsnicie în orice caz este sortitã pieirii.

RAC - TAUR

În aceastã legãturã racul aduce multã sensibilitate si fantezie. Amândoi sunt pãtimasi si pentru satisfactie au nevoie de interese exterioare. Taurul întelege stãrile sufletesti ale racului si-l va ajuta la nevoie. Dacã taurul este politicos (atent) racul va reactiona la fel. Atentia reciprocã si buna întelegere vor duce la o frumoasã si bunã cãsnicie.

RAC - GEMENI

Nesiguranta internã a racului prin nestatornicia si împrãstierea gemenilor va fi îngreunatã. Energia sexualã fãrã tel a gemenilor aduc racului probleme mari si naste greutãti si frustrare. Racul va fi gelos iar gemenii nu se lasã opriti în activitatea lor. O afacere emotionalã dar o legãturã strânsã nu va fi niciodatã, datoritã caracterelor diferite - total diferite.

RAC - RAC

Se aseamãnã prea mult ca sã fie fericiti împreunã. De ambele pãrti dominã supra-sensibilitatea, care duce la ivirea problemelor sufletesti. Amândoi vor sã domine ceea ce duce la reprosuri. Deoarece însã se simt reciproc atrasi fizic, legãtura la început este foarte eroticã. O cãsnicie însã cere multã întelegere, compãtimire reciprocã.

RAC - LEU

Leul stabilizeazã stãrile sufletesti ale racului, este foarte energic în dovezile sale de dragoste, este cel care dã racului siguranta necesarã. Pe de altã parte leul îsi primeste partea sa de complimente si mai ales admirare mai ales în potenta sexualã si trebuie sã domine. Dacã racul cedeazã si dã leului partea ce-i trebuie, acestã relatie va fi pãtimasã si va duce spre o relatie triumfalã.

RAC - FECIOARÃ

Firea sãnãtoasã si practicã a fecioarei este o bazã idealã pentru aceastã relatie. Racul este mai sentimental decât fecioara timidã, dar pot avea asentiment cald reciproc, în privinta sexualã se vor întelege bine, dar nu va fi cerul pe pãmânt. Problema constã în faptul cã ambii sunt timizi si vor lupta împotriva plictiselii. O legãturã bunã si o cãsnicie comodã.

RAC - BALANTÃ

Balantei îi vine foarte greu sã simpatizeze cu visãtorul rac. Pe de o parte racul devine speriat si nesigur prin firea distantã a balantei. La rândul ei balanta se simte atrasã de stãrile sufletesti ale racului. dar nu vrea sã întâmpine neplãceri. Dacã racul se va simti necãjit, apar greutãtile. Balanta îsi va vedea de drumul ei si sfârsitul este aproape. Relatia este posibilã, cãsnicia riscantã.

RAC - SCORPION

Putere de dominare si spirit de conducere este exact ce cautã racul. Acestea le gãseste în scorpion. În viata sexualã racul este mai sensibil, scorpionul mai pãtimas. Dorinta racului de a fi pe plac ajutã în înlãturarea unor probleme. Gelozia nebunã a scorpionului nu gãseste ecou deoarece racul este credincios. Dragostea se va adânci într-o cãsnicie foarte bunã.

RAC - SÃGETÃTOR

Acestia doi au teluri si dorinte diferite. Sãgetãtorul este un temerar care nu se prinde sexual. Racul are nevoie de dragoste si sigurantã pe care sãgetãtorul nu i-o dã. Racul trãieste pentru viitor, sãgetãtorul pentru aici si acum. Când sãgetãtorul se plictiseste doreste noi orizonturi, iar racul se simte necãjit si amãrât. Nu existã perspective nici mãcar pentru o relatie.

RAC - CAPRICORN

Capricornul nu este în stare de atâta dragoste de câtã are nevoie racul, pentru cã are si multe alte interese. Existã însã o atractie mare sexualã între ei. O sã aibã o excelentã relatie sexualã în pat pânã realitatea (ratiunea) si retinerea capricornului va fi primitã de rac ca o respingere. O relatie este marcatã de instabilitate si o cãsnicie nu este prea indicatã.

RAC - VÃRSÃTOR

Singuraticul vãrsãtor i-ar da prea multe lovituri dureroase racului (eului sãu). Racul este credincios pe când vãrsãtorul iubeste aventura, este mereu dornic sã urmeze strugãtul sirenelor. Nu poate satisface dorintele sufletesti ale racului deoarece vãrsãtorul evitã porniri sentimentale.

RAC - PESTI

În privinta sexualã se potrivesc. Amândoi au nevoie de dragoste, sunt sentimentali, fiecare primeste în aceastã directie confirmarea celuilalt. Racul va prelua conducerea deoarece pestii în pat sunt peste mãsurã de subtili si exentrici. Certurile nu vor dura mult iar împãcarea va fi în pat. O pereche potrivitã care va putea trãi minunate zile si nopti atât într-o relatie fie scurtã cât si de lungã duratã.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Erotic: PESTIZodiacul Erotic: VARSATORZodiacul Erotic: CAPRICORNZodiacul Erotic: SAGETATORZodiacul Erotic: SCORPIONZodiacul Erotic: BALANTAZodiacul Erotic: FECIOARAZodiacul Erotic: LEUZodiacul Erotic: RACZodiacul Erotic: GEMENIZodiacul Erotic: TAURZodiacul Erotic: BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook