Zodiacul Erotic: TAUR

Femeia Taur:

In general Femeia Taur lasa imaginea frigiditatii absolute caci ea, prin excelenta, reprezinta o zodie de pamant. La ea forta copleseste sensibilitatea.
Nu poate fi convinsa, nici sedusa ori luata repede, fiindca singurul caz in care se poate obtine ceva de la ea se produce atunci cand ea este cea care alege. In astfel de momente face surpriza de a revela pasiuni greu imaginabile, dar ramane in continuare capricioasa si exigenta. Partenerul se va lovi de perioade cu comportamente aflate la toate extremele posibile.

O particularitate cu totul notabila este ca poate da dovada de fidelitate, in sensul aratat mai inainte, mai multor barbati in acelasi timp. Reuseste sa faca acest lucru cu atata naturalete, incat nici unul dintre amanti nu observa. Pe de alta parte, sufera cumplit de gelozie, din cauza unui simt al proprietatii cu totul exagerat.
Nu are scrupule si dispretuieste barbatii cu care nu are relatii sexuale. Cand intra intr-un pat pe care nu l-a ales ea, ramane frigida si este dezamagitoare. Alta e situatia cand ea face alegerea - atunci, in numai cateva minute, poate sa-i creeze partenerului cele mai mari virtuti ale extazului magic. Acestuia i se muleaza intru totul, iar dupa cateva ore de excitare progresiva, poate ramane zile in sir cu dispozitia de a face dragoste ora dupa ora. Ofera dragoste de dragul de a primi dragoste, dar simplul contact sexual neinsotit de alte invesmantari nu o multumeste.

Va astepta aparitia barbatului potrivit, nici un alt pretendent nefiind capabil sa ii smulga promisiuni. Atunci se va casatori si ii va ramane fidela, pentru ca nu suporta compromisurile.

Viata sexualã a femeii taur:

Când aceastã femeie vã invitã la cina, precis va fi un mediu adecvat. Converseazã cu o voce plãcutã, are rochia si bijuteria potrivitã. Invitatia o face numai oamenilor pe care îi place de aceea sunt foarte bine primiti, se bucurã de o primire stralucitã. Pielea ei este finã si strãlucitoare. Lucru comun la aceste femei: decolteul aratã un sân mare. Femeile taur sunt pline de zone turbate. Se pregãtesc pentru aceastã searã minutios: muzica bunã, parfumuri exotice, lumina obscurã, perne de mãtase. Trebuie condusã însã cu tact si cu grijã, deoarece asteaptã de la bãrbat multã bunãtate, rãbdare si o bunã pregãtire fizicã. Asteaptã de fapt bucurii sexuale, dar nu-i trebuie excursii neobisnuite.

Cine doreste o tehnica nouã, trebuie s-o facã foarte rafinat, pânã ce prinde ea încredere. Îi plac plãcerile sexuale fãrã prea multe schimbãri. Este o amantã foarte pretentioasã, bãrbatul care a atras-o în patul sãu trebuie sã o si satisfacã. Are sã-l facã sã respire greu. Aceste rendezvous-uri au intensitatea unei lupte cu taurul. Apreciazã semnele mãrunte ale dragostei îmbrãtisãri, sãruturi, etc. Dar nu se multumeste cu atât. Ce rost are sã acordezi un instrument, dacã nu cânti la el? În pat este o romanticã fãrã pereche. Are nevoie de împrejurarea necesarã. Iubeste blãnurile, o poti iubi si pe jos, pe blanitã, cãci doreste sã fie cât mai seducãtoare. În dormitor, lumina este aprinsã cât mai strãlucitor. Tehnica ei constã în a-si dramatiza fantezia sexualã. Face pe distanta, iar bãrbatul trebuie sã joace rolul unui bãrbat pasionat. Imediat devine o vampirã, care îsi devoreazã victima. Totul este dramatic, o patimã foarte puternicã, care dintr-o extremã în alta. Este condusã sau de o puternicã dorintã sexualã, sau de o puternicã dorintã de sigurantã. Cu vârsta devine delãsãtoare. Rufele care erau din mãtase devin cu timpul de bumbac ieftin. Încep sã-i placã mirosurile corpului bãrbãtesc. Unele femei taur devin lesbiene, iar când au gãsit aceastã formã de satisfactie, greu se mai dezobisnuiesc.

Barbatul Taur:

Barbatul Taur este cel mai stabil si mai rabdator partener din cati exista. In viziunea lui, femeia este o opera de arta si o trateaza in consecinta: ii ofera siguranta, confort si dragoste, pentru ca ea sa nu isi piarda stralucirea, ci sa ramana ca in prima zi in care s-au cunoscut. Va fi al unei femei tandre, cu bun gust, inteligente, rafinate, sensibile. Este in esenta, un romantic, desi cu greu recunoaste acest lucru.

In pat nu suporta graba. Ii plac mangaierile delicate, lente. Nu se indoieste nici o clipa de virilitatea lui, chiar se poate spune ca are o parere exagerat de buna despre propriile dotari si capacitati sexuale.

In ciuda aspectului deseori masiv, este un barbat cu un suflet delicat si foarte sensibil la frumos. Prezenta lui are darul de a le face pe femei sa se simta mai tinere si mai frumoase. Datorita acestei calitati, leaga foarte multe relatii de prietenie cu femeile, dar nu neaparat pe fond erotic.
Datorita felului sau de a fi, orice legatura capata un aspect fericit, caci prin felul de a face dragoste, poate fi considerat un iubit desavarsit.
In ceea ce priveste mariajul, Taurul fie nu se casatoreste niciodata, fie isi oficializeaza mai multe legaturi pe parcursul vietii. In cel de-al doilea caz, va renunta in cele din urma sa oficializeze ceea ce - presimte el ca nici de data asta nu va avea noroc se va risipi.

Viata sexualã a bãrbatului taur:

Îi place sã facã dragoste. Pare stupid, cui nu-i place? Dar existã oameni care practicã actul sexual doar pentru a scãpa de anumite tensiuni, sã facã pe grozavii sau pentru alte motive de genul acesta. El savureazã si din multe privinte este amantul ideal. Este sensibil, si întelege sentimentele partenerei sale. Este omul care ia startul singur. La bãrbatul taur sexualitatea se trezeste de timpuriu si doreste sã trãiascã sexual cât mai intens. Orice femeie este interesantã pentru el. Deoarece are o fire practicã, gãseste moduri pentru a satisface o femeie. Uvertura este bine studiatã. Sã facã spontan dragoste nu existã, trebuie studiat momentul, o face încet, fãrã 1, 2, 3, gata multumesc, a fost frumos. Nu are prea multã fantezie în dragoste deci nu trebuie condus în anumite capitole ale iubirii. El se multumeste cu ceva practic, verificat si nu va dezamãgi. Unii oameni cred cã acest om este în sex cam simplu, dar îi place un lucru direct, fãrã complicatii. Si de multe ori un bãrbat taur topeste si un iceberg pentru cã are ceva în plus fatã de altii: "rezistentã". Ceea ce îi lipseste în fantezie egaleazã cu rezistenta. Dacã femeia vrea putinã variatie trebuie sã aibã ea initiativa, dar cu multã pentru cã lucrurile fortate se lovesc de încãpãtânarea acestuia. Cu excitatii subtile se poate ajunge mult mai departe. Pentru ca ii place comoditatea va avea o plapumã de blãnitã (lânã), o muzicã si îi place sã lingã câteva picãturi de sampanie de pe pielea partenerei. O unge cu ulei de masaj pe prietena sa cu plãcere. Bisexualitate gãsesti des in aceasta zodie, este in stare sa aiba mai multe relatii deodatã cu parteneri de ambele sexe. Bãrbatii taur se pot distra dupãmasa cu un bãrbat iar seara cu o femeie. Îi plac enorm fesele femeilor.

Zone erogene:

Cel mai sensibil este gâtul: când treci usor cu degetele peste gât apoi îl sãruti rapid, se excitã. Ocazii pentru asemenea atingeri existã des dacã legi o cravatã sau iei pãrul de pe palton. În dormitor trebuie exploatate asemenea lucruri. Sãrutã pãtimas pe gât, usoare muscãturi dar nu trebuie uitat cã taurul este încet si îi va place lucrul comod, nu e voie sã fie luat prin asalt, surprindere sau fortat.

Asa începe...

Taurul nu-l gãsesti printre leii de salon, nici în mijlocul unei societãti ci la margine unde însã este foarte singur. Îl cunosti dupã voce, un timbru tare si cald. Dacã toti se uitã la o scenã delicatã (o ceartã, cãderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste mãcar. Cine cautã o oazã, gãseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si gãlãgia. Dureazã pânã sã-ti dai întâlnire cu el, are nevoie de timp de gândire. Dacã însã acceptã, poti fi sigur cã te place. O întâlnire pentru o serã nu este un început rãu dar trebuie sã fie o comedie. Umorul taurului este mai real, grosolan. Dacã vrei un restaurant atentie la o mâncare bunã (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mâncarea de casã, mai ales dacã observã cã special pentru el a fost pregãtitã. I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac. Cu toate cã iubeste mâncarea si vinul, risipa de bani nu-i place. Un restaurant bun nu trebuie sã fie si extravagant ci sã ofere tot ceea ce se poate. Femeia taur iubeste bãrbatii care stiu sã-si gospodãreascã banii. Taurului îi place când cu bani putini poti oferi o mâncare gustoasã. Acesti oameni sunt materialisti. Dacã au un hobby acesta trebuie sã reprezinte ceva valoros. Taurul nu iubeste minciuna si imediat vede falsul dintr-o chestiune, cadourile ce i se fac sã fie practice dar deosebite, ei au un gust bun si sunt foarte conservatori. Smaraldele sunt pietrele sale pretioase care îi aduc noroc în dragoste. IMPORTANT - Taurii nu pot trãi singuri, au nevoie mare de dragoste din partea celorlalti, dacã îi iubesti cu adevãrat trebuie sã le-o dovedesti.

Sfârsitul relatiei...

Cu cât legãtura este mai de duratã cu atât va fi mai greu s-o termini. La început rãceala ar fi mai indicatã, mai ales sã nu faci fatã la pretentiile sale sexuale. O femeie taur nesatisfãcutã, rapid îti dã papucii. Dacã spui bãrbatului taur cã vrei sã fii lãsatã în pace, îsi cautã pe altcineva. Dacã însã legãtura se consolideazã, taurul vede în partener si un prieten iar de prieten nu se desparte. Cine însã a ajuns la acest moment trebuie sã fie exact contrariul caracterului taurului, adicã devine risipitor, serveste sandviciuri, se îmbracã dezordonat si face niste afirmatii fãrã tact si grosolane, nu se mai supune dorintelor sale si în toate pãrerile cautã sã lupte împotriva sa. Încerci sã cochetezi cu altii, îl scoti din împrejurimile care-i plac (casa) si inviti multi musafiri. Dureazã pânã scapi de el.

Cine cu cine, cum si de ce ?

TAUR - BERBEC

Sunt personalitãti contrastante. Taurului nu-i place sã fie gonit iar incitarea berbecului, care savureazã sexul mai impulsiv, loveste taurul. El are fantezie eroticã dacã berbecul îi trezeste sentimentele, totusi taurul îsi va da silinta sã-si satisfacã partenerul. Ar putea fi o laturã tandrã, dar într-o cãsnicie taurul ar trebui sã învete sã nu vadã salturile lãturalnice ale berbecului.

TAUR - TAUR

În privinta sexului nu se potrivesc întotdeauna. Femeia este mult mai sentimentalã iar bãrbatul este mai pãmântean (real). Îi place mult societatea bãrbatilor, îi plac si alte femei iar femeia taur urãste faptul sã fie înselatã sau neglijatã. O legãturã amoroasã ar fi mai îmbucurãtoare, o cãsnicie însã ar avea sanse mixte.

TAUR - GEMENI

Gemenii dualisti nestatornici si multilaterali sunt exact contrariul taurului încãpãtânat si statornic. Latura artisticã si cu multã fantezie a gemenilor atrage taurul iar retinerea taurului îl excitã pe geamãn. Dar reactiile încete ale taurului de obicei îl enerveazã pe geamãn, mai ales tehnica înceatã a taurului. O legãturã ar fi tot atât de rea ca si o cãsãtorie.

TAUR - RAC

Taurul gãseste în rac un partener romantic si care-l satisface. Linistit taurul nu se lasã influentat de mofturile racului iar ambitia de a ajunge la tel îi dã racului, care este nehotãrât în sex o sansã de reusitã. Amândoi au dorinta de a fi satisfãcuti în viata sentimentalã. Dacã viata sexualã este satisfãcutã, o legãturã si o cãsnicie pot fi de duratã.

TAUR - LEU

Taurul trebuie sã adapteze leului care este foarte satisfãcut de el însusi. Leul doreste sã fie în centrul atentiei si sã fie personajul principal al omului iubit; este darnic pe când taurul este un realist si un egoist. Pe plan sexual nici unul nu va fi nemultumit dar taurul trebuie sã se adapteze la gustul si tempoul leului. Leul este foarte pretentios. Ar putea sã fie o legãturã greoaie, dar o legãturã mai lungã nu va fi bunã.

TAUR - FECIOARÃ

La taur dominã fizicul iar fecioara este mai pudicã, ceea ce îl enerveazã pe taur. În pat fecioara doreste simplitate si nu prea multã joacã. Taurul nu are nimic împotriva drumului simplu dar dorinta lacomã de sex a taurului scârbeste fecioara. Altfel nu sunt prea multe probleme. Este o combinatie bunã, o cãsnicie fericitã dar depinde de compromisuri sexuale.

TAUR - BALANTÃ

Balanta aduce pe lângã sex si o mare cãldurã sufleteascã, concentratia necesarã pentru rezolvarea problemelor fizice, analizarea si rezolvarea lor. O sã-si dea silinta sã-si satisfacã partenerul. Deoarece si taurul este încãpãtânat, satisfactia sexualã va si bunã. Taurul va prelua comanda în dormitor. O legãturã simpaticã si sanse bune pentru o cãsnicie.

TAUR - SCORPION

Doresc sã fie împreunã, apetitul sexual fiind la fel. Nici unul nu doreste sã-l însele pe celãlalt. Taurul furios poate sã devinã si încãpãtânat dar când se supãrã scorpionul toti oamenii, indiferent de ce zodie apartin, trebuie sã se fereascã. O legãturã poate fi furtunoasã dar o cãsnicie este posibilã cu multã tolerantã.

TAUR - SÃGETÃTOR

Aici este u pericol mare, taurul încearcã sã-l punã în lant pe sãgetãtor care-si iubeste libertatea si independenta. Aceasta nu va decurge bine. Taurul sexual, va avea bucurie cu temperamentul sãgetãtorului, dar nu-i va conveni tentinta sãgetãtorului de a cãuta iubirea în toate pãrtile. Se vor întelege în pat dar sãgetãtorului fãrã scrupule si usuratic este un amant mai bun decât partener de cãsnicie.

TAUR - CAPRICORN

Au aceleasi tentinte sexuale. Nu le place un sex dezlãntuit. Taurului nu-i place cã capricornul nu spune cinstit ce doreste, iar capricornului nu-i place cã taurul ia ceea ce nu este dispus sã dea. La cei doi nu va exista romantismul, dar ar putea avea o legãturã conventionalã bunã, sau sã trãiascã o legãturã de duratã.

TAUR - VÃRSÃTOR

Vãrsãtorul interiorizat nu tine atât de mult la aspectul fizic (sex) ca si taurul. El ar dori o discutie psihicã, dar aceastã formã de iubire nu-l satisface pe taurul pãtimas. Vãrsãtorul îl gãseste pe taur prea pretentios. Vãrsãtorului îi place însã partea fictivã, eroticã asa cã aici ar fi o sansã de prins. Este o aventurã rapidã, o cãsnicie nesatisfãcutã.

TAUR - PESTI

Pestii în directia sexualã au un temperament nestatornic, taurului nu-i place acest lucru, întâmpinã greutãti. Dacã ajutã pestii sã-si trãiascã fanteziile si-i va încuraja cu tact, un taur hotãrât va putea spori sensibilitatea pestilor. Linia relatiilor depinde de taur. Sunt perspective bune pentru o relatie înfocatã, în dragoste si pentru o cãsnicie bunã sau cel putin satisfãcãtoare.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Erotic: PESTIZodiacul Erotic: VARSATORZodiacul Erotic: CAPRICORNZodiacul Erotic: SAGETATORZodiacul Erotic: SCORPIONZodiacul Erotic: BALANTAZodiacul Erotic: FECIOARAZodiacul Erotic: LEUZodiacul Erotic: RACZodiacul Erotic: GEMENIZodiacul Erotic: TAURZodiacul Erotic: BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook