Zodiacul Erotic: VARSATOR

Femeia Varsator:

Femeia Varsator nu are trasaturi sexuale foarte pregnante. Nu este nici pasionala, nici frigida. Sufera cu greu defectele altora, deseori face reprosuri, dar are meritul de a nu face parada de sex, nici chiar in cazul in care este foarte frumoasa. Deviza ei este: "Moderatia inseamna curatenie si sanatate". Va face totul pentru a intalni barbatul care merita daruirea si dragostea ei. Nu se va plange daca aparitia lui intarzie.
Nu-i plac lucrurile dubioase. Pentru ea actul sexual trebuie sa se petreaca neaparat in camera, in pat, numai noaptea, fapt pentru care se dezbraca, se spala, se parfumeaza cu discretie si vine sa faca dragoste cu partenerul, fara sa fie jenata ca el se plictiseste citind ziarul.
El va ajunge repede sa o considere o amanta ferma, dar lipsita de imaginatie. Ii lipseste spontaneitatea si nu este intreprinzatoare, deoarece pentru ea viata sexuala nu are valoare. Se bizuie doar pe multumirea de a sti ca i-a facut placere barbatului, fara a banui o clipa ca acesta s-ar putea sa doreasca ceva mai mult. Reactiile sunt mai degraba de mama decat de amanta si nu este deloc sigura de orgasm. Dupa ce a facut dragoste adoarme intotdeuna repede, satisfacuta.

In concluzie nu se poate spune despre ea ca nu are viata sexuala, ci doar ca aceasta este strict limitata. Pentru ea totul e clar, lucrurile se impart in doua categorii: lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. Adulterul este primul pe lista interdictiilor.
Ca sotie, este obedienta, nu iese din cuvantul sotului, are mai multi copii, si face compromisuri pentru a pastra un camin linistit.

Viata sexualã a femeii vãrsãtor:

Instinctul animalic nu este pe primul loc, ea idealizeazã dragostea si aceasta trebuie sã cuprindã multã gingãsie. Dragostea este pentru ea ca muzica lui Mozart nu a Rolling Stones-ilor. Nu trebuie sã-i cerem în pat uitare completã. Dar o datã trezitã, este în stare de orice, creatoare si plinã de fantezie. Îsi copleseste partenerul cu gingãsii si atentii. Ea doreste sã iubeasca atât sufletul cât si trupul bãrbatului. Are slãbiciune pentru bãrbatii mai în vârstã.

Barbatul Varsator:

Dintre zodiile de aer, el are sexualitatea cea mai scazuta. Acest fenomen este provocat de structura lui psihica permanent oscilanta intre respectul si dispretul fata de sex.
Depinde foarte mult de impulsul sexual al partenerei. Daca aceasta este o femeie priceputa, poate fi, totusi, un amant acceptabil, pentru ca, daca se concentreaza, poate sa-si dirijeze energiile catre dorinta sexuala.

In general vede femeia ca pe un obiect de joaca. Nu este agresiv, si nu se leaga decat de femeile care sunt libere.
Avand o psihologie mai labila, specifica semnelor de aer, priveste sexul ca pe un pacat al tineretii. Cu timpul, pacatul sexual devine obisnuinta, facandu-l de forma. Nu e de mirare ca femeile il cam ocolesc. Acest lucru il intristeaza, pentru ca le trateaza intotdeauna cu gentilete si respect, fiind cel mai dispus de a fi un sot ideal care stie sa-i creeze sotiei confortul material.

Ii place sa faca dragoste des, dar nu e in stare sa provoace femeia. Datorita acestor neimpliniri, are tendinta de a-si reprima afectiunea.
Sufleteste, este unul dintre cele mai sentimentale semne ale zodiacului. Deseori maltratat, neinteles si sedus de femeia iubita, isi cauta consolarea oriunde. Este cazul sa se fereasca de voracitatea Leoaicei, in fata ei nu are nici o sansa. Ea poate da senzatia falsa a gloriei sexuale in timp ce, de fapt, nu face decat sa-si experimenteze propria capacitate de seductie. Va gasi o partenera in Femeia Balanta, care il va rasplati pentru devotamentul lui, pe care o va iubi si ii va purta de grija. Alaturi de ea, sau de Femeia Gemeni va avea o casnicie fericita.

Viata sexualã a bãrbatului vãrsãtor:

Femeia îl intereseazã ca om si nu ca obiect sexual. Ca spirit si ca suflet. Se apropie încet si plin de tact, savureazã uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem bãnui în el pe adevãratul artist în ale dragostei dacã n-ar lungi prea mult preliminariile. Trebuie stimulat din când în când si atunci se dovedeste plin de fantezie si cu mare rezistentã. Femeia care stie ce vrea, poate sã facã ce vrea cu el, dar numai cu tact si în mod seducãtor. Patul este pentru el un mod de joacã si va încerca cu plãcere toate pozitiile. Vãrsãtorul este cel mai tolerant si liberal dintre toate semnele zodiacului, si deci nimic nu i se va pãrea iesit din comun. Pentru cã îi plac experientele este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importantã decât actul sexual. Aplecarea sa spre tot ce este nou l-ar putea determina la perversiuni si sadism.

Zone erogene:

Pãrtile cele mai sensibile sunt fesele si partea superioarã a piciorului. Cei nãscuti sub acest semn preferã atingerile delicate, brutalitatea îi sperie.

Asa începe...

Nu este greu sã întâlnesti un vãrsãtor. Îl întâlnesti la petreceri, la cursuri de specializare, la teatru, la concerte. Vãrsãtorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarcã foarte usor prin magnetismul personalitatii lor, prin faptul cã devin parteneri de discutii fascinanti. El vorbeste despre idei dar si despre evenimente. Cel care nu citeste mult si nu are aptitudini pentru discutie nu se potriveste cu vãrsãtorul. Interesul îl putem suscita prin adevãr si încredrere. Prima întâlnire trebuie sã fie stimulatoare din punct de vedere intelectual. Comentariile vãrsãtorilor sunt pline de umor. Îl pasioneazã tot ce este iesit din comun. Îi place sã dãruiascã dar sã si primeascã.Cel care primeste un cadou de la un vãsãtor trebuie sã-l primeascã cu bucurie, chiar dacã darul este ciudat. Femeia vãrsãtor iubeste mult bijuteriile ostentative si parfumurile rare si scumpe. Veti fi observat pânã în cele mai mici amãnunte. Acesta este un semn bun pentru cã îsi analizeazã numai prietenii.

Sfârsitul relatiei...

Nu putem pretinde de la vãrsãtor sã reactioneze ca un om obisnuit, pentru cã motivele sunt adânc închise în misterul caracterului sãu si nu-i place sã fie controlat în ceea ce considerã el mai intim. Dacã vreti sã scãpati de vãrsãtor, fiti siguri cã intuitia lui l-a avertizat deja. În caz cotrar puteti deveni pisãlogi, lamentându-vã pentru orice fleac, pãstrând secrete, declarându-vã de acord cu tot ceea ce este formal. Astfel scapãti de vãrsãtor si el va avea grijã sã nu lase nimic în urmã.

Cine cu cine, cum si de ce ?

VÃRSÃTOR - BERBEC

În dormitor domneste veselia si întelegerea. Greutãtile se ivesc când unul va încerca sã-l sileascã pe celãlalt la ceva. În privinta sexului sunt plini de fantezie, dar se armonizeazã si în alte domenii.

VÃRSÃTOR - TAUR

Taurul, sentimental si suprasexual, gãseste derutantã conceptia delãsãtoare a vãrsãtorului cu privire la sex. Taurul doreste nu numai un prieten, ci si un partener de viatã. Vãrsãtorul dimpotrivã doreste a-si transforma partenerul în campion. Vãrsãtorul îsi gãseste multe activitãti în afara casei, ceea ce repugnã taurului. Se nasc multe conflicte de caracter.

VÃRSÃTOR - GEMENI

Vãrsãtorul poate domina gemenii, care au mare capacitate de adaptare la jocurile presexuale. Pot petrece ore întregi lângã dormitor, dar fãrã sentimentalism. Gemenii prea iritabili gãsesc la vãrsãtor o influentã stabilizatoare. O relatie interesantã, o casnicie fascinantã.

VÃRSÃTOR - RAC

Racul, deosebit de sensibil, îl enerveazã pe vãrsãtor. Vãrsãtorul preferã o pasiune mai rece si o conceptie de viatã mai largã. Cu timpul, va respinge racul, cu care cãsnicia ar putea ridica probleme serioase.

VÃRSÃTOR - LEU

Promite pentru o anumitã perioadã o aventurã excitantã. Problema principalã este cã leul pune accent pe cap iar vãrsãtorul pe spirit. Problemele în relatii de lungã duratã sunt prea explozive.

VÃRSÃTOR - FECIOARA

Nu existã atractie sexualã puternicã. Fecioara, rationalã si practicã, are tendinta de a critica larghetea si generozitatea. Relatia este linistitoare, duce la plictisealã. O cãsnicie rezidã dacã sunt interese în afarã de dormitor.

VÃRSÃTOR - BALANTA

Sunt parteneri ideali în viata sexualã. Au interese comune precum luxul, arta si muzica, cheltuiesc cu multa plãcere banii. Bune perspective pentru o relatie palpitantã si o cãsnicie deosebit de fericitã.

VÃRSÃTOR - SCORPION

Scorpionul este atât de gelos si de posesiv, încât vãrsãtorul nu-l poate suferi. Vãrsãtorul poate duce pe scorpion la sadism. Cãsnicie de scurtã duratã.

VÃRSÃTOR - SÃGETÃTOR

Amanti nesocotiti si activi. Interesele sexuale se caracterizeazã prin fantezie. Au interese si în alte domenii. Pot avea relatii scurte si mai rar de lungã duratã.

VÃRSÃTOR - CAPRICORN

Nu se pot multumi din punct de vedere sexual. Relatia nu duce la nimic.

VÃRSÃTOR - VÃRSÃTOR

Potrivire minunatã. Sunt doi amanti inventivi, care se influenteazã spiritual si corporal. Ambii sunt prea rationali si prea sensibili, ceea ce ar putea sã nu ducã la o legaturã prea profundã. Multe interese comune pot duce la o relatie placutã si la o cãsnicie sãnãtoasã.

VÃRSÃTOR - PESTI

De la relatiile intime se ajunge rapid la discutie. Pestii cer mereu dovezi de iubire. Legatura începe promitãtor dar esueazã.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Erotic: PESTIZodiacul Erotic: VARSATORZodiacul Erotic: CAPRICORNZodiacul Erotic: SAGETATORZodiacul Erotic: SCORPIONZodiacul Erotic: BALANTAZodiacul Erotic: FECIOARAZodiacul Erotic: LEUZodiacul Erotic: RACZodiacul Erotic: GEMENIZodiacul Erotic: TAURZodiacul Erotic: BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook