Zodiacul Sefului: Zodia CAPRICORN

Ambitios, tenace, de-a dreptul îndrãgostit de munca sa, seful tãu pare sã nu reuseascã sã-si imagineze cã, pentru ceilalti, serviciul nu este centrul Universului? Fãrã îndoialã, este un Capricorn. Adicã un "animal de povarã", redutabil de eficace, dotat de la naturã cu talentul de a-si exersa autoritatea, asumându-si responsabilitãtile fãrã nici cea mai micã urmã de slãbiciune.

Ce trebuie sã eviti:

 

Ce trebuie sã faci:

Seful tãu este ceea ce se cheamã un "sef tipic" si va reactiona negativ la tot ceea ce deranjeazã orice sef: întârzierile, lipsa de eforturi si de interes etc. Orice atitudine sau comportament trisor te pune în pericolul de a rãmâne fãrã serviciu.

Pus în fata acestui super-sef, ideal este sã te dovedesti a fi un super-angajat! Atentie, însã: nu încerca sã simulezi - va simti întotdeauna înselãtoria de la o postã! Este inutil, de asemenea, sã îl flatezi; fii tu însãti, cu calitãtile si defectele tale.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Sefului: Zodia PESTIZodiacul Sefului: Zodia VARSATORZodiacul Sefului: Zodia CAPRICORNZodiacul Sefului: Zodia SAGETATORZodiacul Sefului: Zodia SCORPIONZodiacul Sefului: Zodia BALANTAZodiacul Sefului: Zodia FECIOARAZodiacul Sefului: Zodia LEUZodiacul Sefului: Zodia RACZodiacul Sefului: Zodia GEMENIZodiacul Sefului: Zodia TAURZodiacul Sefului: Zodia BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook