Zodiacul Sefului: Zodia PESTI

Seful Tau este deosebit de drãgut cu toti angajatii sãi, însã este extrem de dificil de înteles? Un adevãrat reprezentant al zodiei Pestilor! În spatele aparentei sigurante, el este un original, cu o manierã proprie si absolut ineditã de a conduce si de a munci. O persoanã aparent logicã, seful Peste "functioneazã", însã, numai pe baza intuitiei, ceea ce poate avea rezultate bune, dar si proaste.

Ce trebuie sã eviti:

La cea mai micã impresie cã îl dezaprobi va crede cã îl critici si asta îl va scoate din sãrite. El îsi asumã riscuri mult mai mari decât altii. Ceea ce face sã îi fie si mai mare fricã de greseli, amplificând, normal, si sensibilitatea fatã de posibilele critici.

Ce trebuie sã faci:

Acest sef are nevoie de colaboratori care sã compenseze, discret, dezechilibrul astfel creat. Asa cã tu va trebui sã dai dovadã de punctualitate, de ordine si de un simt fãrã cusur al organizãrii, chiar dacã el nu-ti va cere acest lucru.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Sefului: Zodia PESTIZodiacul Sefului: Zodia VARSATORZodiacul Sefului: Zodia CAPRICORNZodiacul Sefului: Zodia SAGETATORZodiacul Sefului: Zodia SCORPIONZodiacul Sefului: Zodia BALANTAZodiacul Sefului: Zodia FECIOARAZodiacul Sefului: Zodia LEUZodiacul Sefului: Zodia RACZodiacul Sefului: Zodia GEMENIZodiacul Sefului: Zodia TAURZodiacul Sefului: Zodia BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook