HOROSCOP 2009

Noul An bate la usa, asa ca a venit momentul sa afli ce iti rezerva astrele pentru 2009! Ti-am pregatit un horoscop complet si personalizat pentru fiecare zodie, pentru a-ti oferi un ghid astrologic de calitate: afla daca anul 2009 iti va aduce marea iubire, o promovare la serviciu sau poate o armonizare interioara. Daca esti in zodia Varsatorului, afla ca esti printre cele mai norocoase zodii ale horoscopului 2009, insa nici celelalte semne (in special cele de Aer) nu se lasa mai prejos, fiecare fiind favorizata de astre intr-un anumit aspect al vietii. Citeste acest horoscop pentru anul 2009 si afla ce-ti rezerva Noul An din punct de vedere astrologic!

Informatii din categoria HOROSCOP 2009

Horoscop 2009 - Zodia Pesti

Viitorul este stralucitor in 2009 pentru cei nascuti in zodia Pestilor. Unul dintre lucrurile care conteaza foarte mult pentru nativii din Pesti este tinerea promisiunilor. De aceea anul 2009 va sta pentru zodia pestilor sub semnul respectarii angajamentelor luate. Cineva foarte apropiat sau un prieten de suflet va avea nevoie de ajutor.

Horoscop 2009 - Zodia Varsator

Anul 2009 incepe intr-o nota serioasa pentru tine, daca esti Varsator. Extravaganta financiara va fi o problema pentru tine in 2009, cu care va trebui sa te lupti. In anul 2009 ai fost rezervata in ceea ce priveste banii, dar in 2009 nativii din Varsator vor deveni de-a dreptul indemanatici in manuirea banilor.

Horoscop 2009 - Zodia Capricorn

Cand o usa se inchide, se deschide automat si o fereasta. Priveste cu atentie. Incearca sa apari in fata luminilor rampei astfel incat persoanele influente sa-ti vada potentialul de a-ti pune in practica ideile novatoare si iti vei atinge scopurile in 2009. Selecteaza toate facturile si evita toate schemele vagi care iti sunt prezentate.

Horoscop 2009 - Zodia Sagetator

Sagetatorul canta o noua melodie. Se va uimi pana si pe sine cu schimbarile pe care le va suferi in noul an 2009.

Horoscop 2009 - Zodia Scorpion

Scorpionii nu vor uita cu usurinta anul 2008, datorita multor lucruri pozitive care s-au intamplat in anul trecut, iar anul 2009 va fi cam tot atat de bun.

Horoscop 2009 - Zodia Balanta

Balantele au calitati native de pacificatori. Intotdeauna sunt cei mai buni mediatori, indiferent de personanele care s-ar afla in dispute. Dar va trebui ca in 2009 sa fiti mai atente, pentru ca in acest an veti avea tendinta de a va pune interesele personale pe primul plan, de a deveni mai egoiste si de a da mai multa atentie problemelor personale decat sa dati atentie problemelor celor apropiati

Horoscop 2009 - Zodia Fecioara

In acest an Fecioarele isi vor gasi jumatatea sau cel putin sansa de a intalni o persoana foarte speciala. Eclipsesle care traverseaza prima si a saptea casa solara a zodiei Fecioara sugereaza o atentie sporita in sfera relatiilor personale. Cautarea relatiei perfecte sau imbunatatirea celei actuale e un subiect la ordinea de zi pe agenda anului 2009.

Horoscop 2009 - Zodia Leu

In 2009 nativii din Leu vor fi foarte preocupati de relatiile personale, bazate pe sentimente reale, care par sa fi intrat intr-un con de umbra sau sa lipseasca.

Horoscop 2009 - Zodia Rac

Din cauza influentelor lui Uranus si Jupiter in sectorul dragostei si al placerilor si din cauza imbunatatirii cailor de comunicare datorate eclipselor din 2009, anul va fi plin de evenimente placute pentru nativii din Rac.

Horoscop 2009 - Zodia Gemeni

Gemenii vor balansa intre familie si cariera in 2009. Eclipsele din 2009 le vor avantaja viata sociala, casa si familia dar si cariera, sugerandu-le ca e timpul sa devena mai activi. Pentru majoritatea nativilor din Gemeni, 2009 este un an in care se vor face mai mult auziti si mai mult ascultati. Veti primi atentie si de la persoanele care pareau pana acum sa va ignore. Gemenii vor lua decizii co

Horoscop 2009 - Zodia Taur

La inceputul anului 2009, din ianuarie pana in martie, vei avea multe sanse de calatorie. Aventura este cuvantul pe ordinea de zi, cu partenerul alaturi. Daca esti singura, nu te impacienta, vei gasi cu siguranta pe cineva sa iti fie alaturi.

Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Anul 2009 este un an al dragostei si al romantismului pentru nativii din Berbec. Din ianuarie pana in martie, cineva care isi doreste sa-ti castige respectul iti va atrage atentia. Brusc, vei dori sa elimini toate regulile si toate obstacolele, sa-ti redefinesti pozitia si sa dovedesti cat de onorabile iti sunt intentiile, ca sa poti sa te asiguri de vei avea asigurate toate premisele de a-ti crea

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook