Zodiac Arab: LANTUL

Semnificatie:

Foarte folosit în epoca medievalã de cãtre mai toate categoriile sociale, lantul e o armã foarte eficientã si cu o razãde actiune mult mai mare decât armelor mijlocii si scurte.

Ca arma de pornire:

Principalã lui trãsãturã constã în înaltul grad de adaptibilitate la situatii si persoane diverse, atunci când aceasta este în interesul afacerilor sale. Supletea deosebitã de care dã dovadã în acest caz îl face foarte capabil si puternic. Pasiunea sa este sã strângã bani si sã-si edifice o pozitie financiarã de exceptie.

De aceea se orienteazã cu obstinatie spre activitãtile în cadrul cãrora îsi poate satisface aceste ambitii. Are o dexteritate nemaipomenitã în a se ocupa si a profita de afacerile în care se angajeazã si implicit de oamenii cu care vine în contact. Cu toate acestea nu va ajunge obligatoriu un Hagi-Tudose, ci se va echilibra moral prin producerea periodicã a unor surprize plãcute celorlalti. În lupta sa cotidianã, dusã cu o anumitã ardoare specificã lui, îsi pune în valoare si alte calitãti absolut necesare rolului pe care-l joacã, precum: tactul, perseverenta, realismul si spiritul de initiativã.

Nu poate fi pãcãlit prea usor, cãci nu-si poate permite sã fie altfel decât destept; mai degrabã el va pãcãli pe altii. Nu respinge totusi aprecierile care-i mãgulesc amorul propriu si nu va rãmâne indiferent la manifestãrile de afectiune fatã de el - ba chiar le doreste. Este foarte multumit de ceea ce are si tot ce vrea în viatã e sã-si pãstreze locul pe care-l ocupã, cu alte cuvinte sã se mentinã ca lant, neaspirând în general sã devinã armã superioarã. În viata sentimentalã dã dovadã de o mare sensibilitate, iar în cea eroticã de multã senzualitate.

Ca armã de sosire:

O armã lungã poate deveni deseori lant, dacã preferã un trai mai îndestulat. Asta li se întâmplã îndeosebi lancei, apoi arcului si uneori sabiei. Nu este obligatoriu ca un lant sã aibã o grãmadã de bani în seif, sau sã stea pe un scaun de mare financiar, ci conteazã cel mai mult ca mentalitatea si actiunile sale sã-l reprezinte ca pe un pretendent serios al acestor functii.

Compatibilitate cu alte arme:

Lant - Briceag:

Atunci când dã faliment, lantul decade în briceag. În rest, aceastã armã scurtã nu-i este prea simpaticã.

Lant - Pumnal:

Tin mult unul la altul si îsi fac reciproc servicii.

Lant - Cutit:

Cel care decide viitorul relatiei (superficialã, dar cordialã) e cutitul. Ceea ce-i uneste este fondul lor profund filistin.

Lant - Pumnal Arab:

Relatii reci, respectuoase si admirative.

Lant - Buzdugan:

Buzduganul are o mare afectiune pentru lant, însã acesta nu i-o împãrtãseste si uneori se poartã fãrã scrupule fatã de el.

Lant - Ghioagã Tãrãneascã:

In acest caz, spre deosebire de cel precedent, ghioaga tãrãneascã este cea care nu se încrede în lant, în pozitia sa, desi lantul o curteazã insistent.

Lant - Toporiscã:

Rãcealã reciprocã.

Lant - Sabie:

Au unele contacte, însã sabia nu se prea împacã cu gândirea strict financiarã a lantului, cãci i se pare mult prea meschinã.

Lant - Lance:

Atunci când se întâlnesc finantele cu pretentiile intelectuale rezultã si faimã, si abundentã. Astfel, cei doi au mare nevoie sã se completeze si tin mult unul la altul.

Lant - Prastie:

Prastia nu agreeazã lantul pentru cã reprezintã ambitia unei vieti îndestulate, în conflict cu idealurile sale. Lantul poate evolua în prastie uneori, destul de usor, însã numai dacã are vocatie pentru asa ceva.

Lant - Arc:

Multe întâlniri, arcul apreciind în mod deosebit lantul, iar acesta evoluând câteodatã în arc. Cu toate astea, lantul e în unele situatii ireverentios fatã de arc.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook