Zodiac Arab: PRASTIA

Semnificatie:

Cu o prastie poti tinti la mari depãrtãri si o poti folosi mai mult strategic si aproape deloc tactic. Gândirea prãstierului trebuie sã fie largã, foarte cuprinzãtoare si anticipativã.

Ca armã de pornire:

Trãsãtura de bazã a acestei arme constã într-o calitate absolut nouã comparativ cu armele ce o precedã (din punct de vedere al ponderii sale în ansamblul personalitãtii nativului), anume creativitatea. Aceasta o desprinde parcã de mediul terestru al cotidianului si o ridicã în sfere înalte, de unde porneste în cãutãri idealiste.

Ea se dispenseazã de tot ce o leagã de aceastã lume si îsi neglijeazã cu regularitate interesele materiale. De fapt, viata ca un slalom printre aceste necesitãti, comunã celor mai multe arme, pur si simplu nu o intereseazã. Nu e prea încrezãtoare în fortele proprii si de aceea e mereu nelinistitã. Are orizonturi vaste si o gândire ca un bisturiu, neîntinatã de afecte inoportune. Din cauza acestei conceptii de viatã, prastia nu se valorificã în toate valentele sale si va fi adeseori datã la o parte, marginalizatã, în ciuda marilor sale merite culturale, civilizatorii si spirituale. Uneori, celebritatea si reconsiderarea la adevãrata ei importantã îi vin postum.

E prin difinitie o rebelã, încrâncenatã si fãrã chef de glume - ceea ce nu e totusi prea adecvat spiritului sãu larg. În optiunile fundamentale este inflexibilã si irevocabilã. Faima sa, atunci când apare, se limiteazã la zona geograficã cãreia îi apartine. În iubire e înflãcãratã, sensibilã si agitatã, îndrãgostindu-se cu regularitate.

Viata sexualã e importantã pentru ea, cãci în cadrul acesteia se defuleazã de toate tensiunile acumulate în traiul sãu - boem în ceea ce priveste conditiile de existentã, foarte organizat în ceea ce priveste munca sa.

Ca armã de sosire:

Prastia este penultima treaptã spre vârful ierarhiei zodiacului arab, si chiar dacã nu se va simti apreciatã la justa ei valoare, e bine sã stie cã recunoasterea va sosi, mai devreme sau mai târziu. Diferenta dintre prastie si arc nu e întotdeauna usor de sesizat, talentul putând trece uneori drept geniu - si invers.

Compatibilitatea cu alte arme:

Prastie - Briceag:

Tin mult unul la altul, simtindu-se ambii usor neîmpliniti, prastia însã nu trebuie sã confunde niciodatã pozitia sa cu cea a briceagului.

Prastie - Pumnal:

Relatie mediocrã. Pumnalul e prea mãrginit pentru prastie si are idealuri mult diferite; el nu întelege aeriana prastie.

Prastie - Cutit:

Cutitul gãseste prastia mult prea extravagantã, prastia îl judecã la rândul ei ca fiind prea limitat.

Prastie - Pumnal Arab:

Când se atrag, când se tolereazã. Au unele afinitãti temperamentale, sunt situati însã pe planuri diferite.

Prastie - Buzdugan:

Interesele diferite; relatii reaci sau inexistente.

Prastie - Ghioagã Tãrãneascã:

Desi prastia, prin felul ei de a fi, inoportuneazã uneori ghioaga tãrãneascã, între cele douã arme se înfiripã o legãturã puternicã si durabilã.

Prastie - Toporiscã:

Raporturi excelente, fiecare dintre ele putând evolua/ involua în cealaltã.

Prastie - Lant:

Prastia, dacã e ademenitã de situatia economicã înfloritoare a lantului, devine dependentã de acesta. Lantul se simte atras de prastie, dar oscileazã între complezentã si duritate.

Prastie - Sabie:

Prastia nu agreeazã sabia si de aceea nu se vor frecventa.

Prastie - Lance:

Relatii bune. Prastia poate ajunge lance, ceea ce nu va fi o cãdere prea rea.

Prastie - Arc:

Raporturi la nivel înalt, arme având idealuri foarte înalte (dar fortele lor diferã). Arcul se poate baza pe prastie în situatii deosebite, cãci aceasta întelege necestatea actiunilor arcului, chiar dacã nu tot atât de clar ca el.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook