Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru a avea o sãnãtate perfectã, cei nãscuti sub semnul Balantei au nevoie de echilibru în dragoste, la lucru, în regimul alimentar si, în general, în viatã. Balanta ghideazã fenomenele din regiunea rinichilor si cea lombarã. Prin urmare, cei nãscuti în aceastã zodie trebuie sã bea multe lichide (apã si sucuri). De asemenea, li se recomandã sã uite mâncãrurile grele. În consecintã, ei au nevoie de un regim alimentar cu foarte putine grãsimi si cu cât mai putin zahãr. Totodatã, trebuie evitate si alimentele ce pot produce aciditate.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)Zodiac Gastronomic - Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Săgetătorului (22 noiembrie - 21 decembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Leului (23 iulie - 22 august)Zodiac Gastronomic - Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)Zodiac Gastronomic - Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)Zodiac Gastronomic - Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook