Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)

Adesea, bolile Pestilor sunt favorizate de stres si de nervozitate. De aceea, Pestilor li se recomandã sã mãnânce atunci când sunt linisti. De asemenea, trebuie sã evite excesul de alcool. Au nevoie de un supliment de fier, precum si de proteine si vitamine. Celor nãscuti sub semnul Pestilor li se recomandã sã fie grijulii fatã de picioarele lor.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)Zodiac Gastronomic - Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Săgetătorului (22 noiembrie - 21 decembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Leului (23 iulie - 22 august)Zodiac Gastronomic - Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)Zodiac Gastronomic - Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)Zodiac Gastronomic - Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook