Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cei nãscuti în Capricorn trãiesc deobicei mult, cu toate cã vor munci mult în timpul vietii. Aspectul persoanei este de multe ori grav, fãrã tonuri de comportament colorate. Este aici ceva din functionarea unui metronom, oamenii-Capricorn fiind cunoscuti ca egoisti si înstrãinati. Capabili de efort îndelungat, nativii în Capricorn au curajul si puterea de a o lua de la capãt, asemenea unei furnici care duce povara. Femeile-Capricorn au gustul succesului, al victoriei. Oamenii-Capricorn au o mare calitate în raport cu nebuna lume de azi: sunt foarte, foarte adaptabili, atât la bine, cât si la rãu.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)Zodiac Gastronomic - Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)Zodiac Gastronomic - Zodia Săgetătorului (22 noiembrie - 21 decembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)Zodiac Gastronomic - Zodia Leului (23 iulie - 22 august)Zodiac Gastronomic - Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)Zodiac Gastronomic - Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)Zodiac Gastronomic - Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook