Zodiacul Erotic: FECIOARA

Femeia Fecioara:

Fericit acela care o iubeste si este iubit de ea! Nimic, calendar ori ceas, nu o impiedica sa faca dragoste. Sexul este pentru ea totdeauna ceva nou, sau cel putin, totdeauna innoit. Face alegeri pe moment, dar se poate avea intredere in intuitia ei. O atrag barbatii stilati, cu bun gust, carieristi, sarmanti.

Nu o inhiba nimic. Cu minimum de intimidate, consimte sa se daruiasca in situatii in care cea mai mare parte dintre femei ar fi siderate. Raspunde la nebuniile cele mai complicate ale patului. Poate epuiza Kama Sutra de la un capat la altul, fara respiratie, dupa care va cere linistita volumul II. Are totusi meritul de a nu fi gasita in pat decat cu acela pe care il iubeste.

Nu isi ascunde niciodata afectiunea dar, aceasta nu este prea greu de realizat. Indiferent de varsta, retraieste mereu crezul primei iubiri.
Daca i se refuza o mangaiere, face greseala de a o interpreta ca pe un semn al pudicitatii. Este credincioasa pana la virtute iubitului, dar o afiseaza intr-un mod teatral, superficial. Este deopotriva o sotie si o amanta excelenta.
Ca sotie este fidelitatea intruchipata. Accepta un mariaj numai in conditiile in care considera ca va sta intreaga viata alaturi de partener. Iar el trebuie sa fie capabil de aceeasi uniune. Altfel, infidelitatea lui o poate marca intreaga viata.

Viata sexualã a femeii fecioarã:

Nu-si face iluzii in privinta sexului si considera ca prea mult se discuta despre acest subiect. Nu-i plac barbatii salbatici si asaltanti. Prefera pe aceia care dau dovada de stapanire de sine, care stiu sa astepte pana sexul este necesar. Ea considera ca sufletul este mai important si cel care pune accentul pe aspectul fizic nu cunoaste adevarata valoare a dragostei. Dormitorul ei va mirosi a flori si nu a parfum greu. De asemenea nu este de acord cu goliciunea corpului omenesc caci dragostea nu este o scena de film. Odata ce s-a hotarat sa se dea, nu-si va dezamagi partenerul.

Va discuta in prealabil unde va avea loc actul, va propune chiar un dus inainte, patul sa fie proaspat imbracat, camera curata si telefonul scos din priza. Barbatul poate face cu ea ce doreste cu conditia de a nu cadea in grotesc sau animalic. Va accepta si pozitii mai extravagante daca i se va explica dinainte.

Barbatul Fecioara:

Este cea mai pamanteana dintre zodiile pamantesti. De aceea, este mai puternic atins decat altii de o sensibilitate si o slabiciune nu tocmai potrivite unui barbat. Pamantul trebuie fecundat, nu el sa fecundeze. Toate divinitatile pamantului sunt de genul feminin. Chiar si la 30 de ani, poate fi, intr-un anume sens, intarziat sexual. Startul lui in viata erotica se produce tarziu.
Ii plac femeile cu un aer inocent, care aduc mai mult a copile. Evita vulgaritatea, femeile dominatoare si prea indraznete Nu se poate spune despre el ca ar fi un romantic, dar nu este nici un tip ahtiat dupa sex. Este foarte pretentios si reuseste rar sa aiba impliniri in plan erotic.
In general este fascinat de femeie si se casatoreste relativ tarziu, de multe ori dupa 30 de ani, vazand in posesia femeii un adevarat miracol. Pana atunci viata de celibat ii convine de minune - din aceasta cauza va trece dintr-o frustrare in alta si, ca o compensatie, daca va avea cu cine, va dori sa faca dragoste cat mai des si oriunde.

Soarta ii ofera compensatii pentru inceputurile timide. La 50 de ani va arata bine si va atrage femei care au fost total lipsite de romantism. Atunci va avea impresia ca redescopera lumea, va avea un soc si va comite primul adulter. Chiar si atunci, nu el va seduce, ci va fi sedus. Se va redescoperi puternic si viata lui sexuala va deveni brusc nelimitata.
Daca va fi exagerat de sensibil, s-ar putea ca adulterul sa ii provoace o inhibitie atat de puternica incat, pentru o vreme, se va retrage in cochilia lui, refuzand orice fel de apropiere erotica.

Viata sexualã a bãrbatului fecioarã:

Nu va porni niciodata in cautarea unei fete. Partenera este aceea care trebuie sa faca primul pas, caci el este prea timid pentru a face inceputul. La intalnire e bine sa fie punctuala. Alte caracteristici pe care le admira: tact, tinuta, comportament studiat. Nu trebuie sa ne facem griji ca mana lui va aluneca pe sub masa spre genunchii femeilor sau ca va fi dragastos in societate. Nu este genul sau. Cu el nu se ajunge la desfasurari vulgare. Preambul lui este studiat si metodic fiind un bun cunoscator a anatomiei feminine. Tehnica sa este mai mult estetica. O femeie agresiva poate obtine de la el tot ce doreste cu conditia sa nu se astepte la prea mult fantezie din partea lui. In tehnica este mai mult traditonalist si nu prezinta apetit sexual deosebit. Daca sotia nu-l provoaca este capabil sa nu-si faca datoria de sot multa vreme. Un film sau poze porno il ajuta pentru a se satisface dar atunci viata sexuala nu va mai fi posibila.

Zone erogene:

Punctul lor sensibil este burta. Reactioneaza la mangaieri in acest perimetru si mai ales un dus in aceasta regiune il excita puternic. In general au o mare preferinta pentru jocurile in apa.

Asa începe...

Fecioara se simte atrasa de oameni sarmanti, curajosi. Admira talentul si spiritul. Nu poseda aceste calitai. Facem apel la bunul gust, la admiratia pentru arta, citit, ne pregatim putin in domeniul criticii artei. Sa incercam sa fim spontani si sa nu comitem greseala sa ne ambalam in lungi monologuri. Fecioara se realizeaza la locul de munca. Va cere ore suplimentare. La mici petreceri va ajuta la spalatul vaselor, la golirea scrumierelor. Cum ne apropiem de ea? Provocam o discutie pe o tema inteligenta. Nu se recomanda localuri scumpe, hipodroame, caci uraste cheltuielile inutile de bani. In ceea ce priveste cadourile nu putem da gres cu o carte buna sau cu o muzica buna. Imbracamintea sa fie clasica si nefrapanta dar de buna calitate si in special durabila.

Sfârsitul relatiei...

Fecioara iarta si se face ca nu observa multe greseli si de aceea se sfarseste o relatie doar cu o neplacere. Se poate insa ajunge pana aici daca: suntem vulgari, mergem in locuri deocheate, avem un comportament strident in societate, facem glume proaste, ne jucam cu banii.

Cine cu cine, cum si de ce ?

FECIOARA - BERBEC

Fecioara poate fi fascinata de berbecul curajos. Acesta are nevoie de un partener sexual pasionat si fecioara este mult prea complexa sau chiar complexata ca sa-l satisfaca. Berbecul este in cautarea aventurii, fecioara iubeste actiunea. O relatie fara perspective, o casnicie care nu a fost incheiata in cer.

FECIOARA - TAUR

Taurul doreste sexul fara complicatii, in timp ce fecioara realizeaza si experimenteaza prea mult. In general fecioara este un partener pasionant pentru taur. In celelalte donenii exista comuniunea intereselor, ambii sunt materialisti, practici, prefera caminul comod. O relatie fericita desi nu prea excitanta. O casnicie serioasa.

FECIOARA - GEMENI

Se descurca din punct de vedere sexual pentru ca fecioara nu e prea personala si gemenii nu prea pasionali. gemenii sunt insa mult prea impulsivi, au nevoie de multa libertate dar accepta in general dominatia fecioarei. Fecioara il gaseste prea superficial si fara simt de raspundere. O relatie este posibila, dar o casnicie nu e de dorit.

FECIOARA - RAC

Fecioara daruieste siguranta si comoditatea de care racul are nevoie. Dorinta de sprijin a racului gaseste raspuns in dorinta de ocrotire si aparare a fecioarei. Ambii vor sti sa guste viata. O casnicie de durata.

FECIOARA - LEU

Leul este dependent de sex, fecioara se intereseaza mai mult de siguranta. De aici se nasc certuri, dar si din tendinta de critica a fecioarei. Conceptiile de viata practica reci ale fecioarei nu se potrivesc cu natura optimista si vesela a leului. Relatia va fi foarte scurta, casnicia catastrofala.

FECIOARA - FECIOARA

Comuna este timiditatea sexuala si faptul ca dragostea e o problema serioasa. O relatie tensionata dar casnicia este pozitiva daca nu intervine plictiseala.

FECIOARA - BALANTA

Balanta gingasa si dragastoasa se simte respinsa de firea analitica a fecioarei. Prin critica fecioara distruge increderea in sine a balantei. Superficialitatea balantei displace fecioarei. Semnele zodiacale au putine lucruri comune, ca urmare relatia va fi dificila iar o casnicie nici nu trebuie luata in considerare.

FECIOARA - SCORPION

Amandoi se suporta in general bine chiar daca fecioara va atinge apetitul sexual al scorpionului. Daca fecioara este de acord cu compromisul, scorpionul se adapteaza bine. O relatie interesanta cu perspectiva unei casnicii.

FECIOARA - SAGETATOR

Dorinta de siguranta a fecioare nu poate fi satisfacuta, de aceea va suferi mult. Sagetatorul nu prea se straduieste sa inteleaga nevoile fecioarei si-si pierde repede rabdarea. Sagetatorul isi va cauta repede un alt ventil sexual. Ambii ar putea eventual petrece un sfarsit de saptamana, dar nu o viata.

FECIOARA - CAPRICORN

Fecioara se simte atrasa de capricorn, dar se desumfla repede. Va simti repede ca joaca are un rol secundar in cadrul intereselor capricornului si acest lucru declanseaza un conflict spiritual. Relatia ar puta fi plicticoasa, dar casnicia buna si de durata.

FECIOARA - VARSATOR

Ambii vad in relatia amoroasa un mod de a se petrece timpul mai mult intelectual decat fizic. Aceasta potrivire este deranjata de mult deosebiri. Fecioara este traditionalista si credincioasa, varsatorul este necredincios. Ea se simte neglijata iar el nu gaseste la ea reactii spontane. Dragostea scade cu timpul. O relatie realista, o casnicie nu se recomnada.

FECIOARA - PESTI

La fecioara dragostea este puternic legata de sentimentul de siguranta; actul fizic da potrivire spirituala. La pesti dragoste sta in centrul tuturor lucrurilor. Spiritul disciplinat al fecioarei nu se potriveste cu romantismul pestilor. O relatie scurta si o casnicie nefericiata.

Alte informatii zodiacale:

Zodiacul Erotic: PESTIZodiacul Erotic: VARSATORZodiacul Erotic: CAPRICORNZodiacul Erotic: SAGETATORZodiacul Erotic: SCORPIONZodiacul Erotic: BALANTAZodiacul Erotic: FECIOARAZodiacul Erotic: LEUZodiacul Erotic: RACZodiacul Erotic: GEMENIZodiacul Erotic: TAURZodiacul Erotic: BERBEC

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook