Horoscop 2010 - Zodia FECIOARA

Anul 2010 pare a fi un plin de urcari si coborari, de contraste. Evenimentele vor fi ca o insiruire de momente bune si momente rele. Insa, daca stapanesti arta atragerii lucrurilor bune ale vietii si a minimalizarii celor rele, nu sunt motive pentru a nu fi fericit(a). Poti sa te bucuri de acest an, atat in viata privata, cat si in plan general, daca vei sti sa gasesti partea buna a fiecarui eveniment care ti se intampla si sa tragi invatamintele de rigoare.

In viata amoroasa, pot aparea dificultati fie in gasirea unui partener, fie cu cel actual, dar totul va trece pe masura ce trece timpul, chiar daca drogostea va avea o componenta sexuala accentuata, iar intalnirile de final de perioada pot sa-ti aduca bucurii. Cariera ta va evolua favorabil, avand la baza creativitatea, iar multe proiecte se vor materializa, ceea ce va face ca si banii sa-ti fie suficienti, putand spune ca este un an in care vei avea noroc. Poate ca ar fi cazul ca in 2010 sa iti schimbi unele obiceiuri pentru a-ti imbunatati sanatatea, cu atentie sporita la problemele pe sistem nervos.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook