Horoscop 2010 - Zodia GEMENI

Daca esti printre acei nativi care au luptat din greu pentru a-si castiga un bine meritat loc sub Soare, anul 2010 ar putea sa insemne o intoarcere specaculoasa a norocului, cu macar o posibilitate de a vedea acea "luminita de la capatul tunelului" si a-ti imbunatati considerabil nivelul de trai. Dar, cum nimic nu este perfect pe aceasta lume, incearca sa eviti greseala de a compara ceea ce vei gasi cu ceea ce ai fi vrut sa obtii.

Anul 2010 poate fi un an in care sa ai parte de multa dragoste, de la o relatie stabila pana la dragoste la prima vedere dar trecatoare, si in care vei consuma multa pasiune. In cariera, chiar daca in unele momente vei avea nevoie de sprijin, curajul iti va aduce stabilitate si chiar noi oportunitati, iar tu vei sti sa finalizezi proiectele bine gandite. Poti obtine niste bani, cel mai degraba cu imprumut, insa, intuitia ta iti va oferi mai mult decat atat, caci pentru 2010 banii nu se arata a fi o problema. Invata totusi sa te si relaxezi: sport, yoga, fitness, pentru a-ti mentine tonusul organismului si a-l feri de bolile sezoniere.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook