Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIAC

Modul de folosire

Cele douãsprezece semne-arme sunt clasificate dupã criteriul eficientei în trei categorii: arme scurte, arme mijlocii si arme lungi. În prima categorie intrã, în ordine: briceagul, pumnalul, cutitul si pumnalul arab; în cea de a doua: ghioaga de fier (sau buzdugan), ghioaga tãrãneascã, toporisca si lantul; în cea de a treia, armele superioare: sabia, lancea, prastia si arcul. (Se observã cã eficacitatea acestor arme creste proportional cu mãrimea razei de actiune).

La aflarea caracteristicilor temperamentale ale unei persoane, precum si a traiectoriei sale socio-profesionale, folosim cele trei Tabele din paginile urmãtoare, cuprinzând punctajele zodiei, al localitãtii natale si al profesiilor pãrintilor (a mediului social de provenientã). Sã luãm un exemplu oarecare:

Data nasterii: 3 noiembrie
Locul nasterii: Bucuresti
Profesia pãrintilor: postasi.

Adunãm cifrele aflate din tabele A, B si C si apoi împãrtim rezultatul la 3; dupã care cãutãm arma corespunzãtoare numãrului obtinut.
4 + 11 + 7 = 22
22 : 3 = 7,33
(Se va lua în considerare numãrul întreg cel mai apropiat, care în cazul nostru este 7)

Subiectul nostru este o “toporiscã”, ca “armã de pornire”, si vom cãuta aceastã sectiune în comportamentul destinat ei, precum si compatibilitatea cu celelalte arme.

Pentru a afla “arma de sosire” (adicã situatia socio-profesionalã în care se gãseste subiectul în momentul de fatã) e de ajuns sã citim numãrul corespunzãtor profesiei sale actuale în tabelul respectiv, iar apoi sã cãutãm arma ce revine acestui numãrul nou; vom reusi astfel sã-i trasãm traiectoria - ascendentã sau descendentã, dacã a progresat sau a decãzut si ce semnificatie are acest fapt . Sã presupunem de exemplu cã subiectul nostru e acum scriitorul adicã “prastie”, ceea ce înseamnã cã a urcat cu patru trepte pe calea afirmãrii posibilitãtilor sale, de la arma de plecare, toporisca. Acesta e un lucru foarte lãudabil.

Puteti urmãri astfel traiectoria oricui vã intereseazã, a rudelor, cunostiintelor, celebretitãtilor si sã aflati dacã respectivii puteau sau nu mai mult, dacã sunt sau nu multumiti de ei însisi etc.

Se cuvine sã facem câteva precizãri suplimentare pentru situatiile mai deosebite. Prima este legatã de profesiile pãrintilor: în cazul în care mama persoanei este casnicã se va lua singurã profesia tatãlui. Situatia poate fi însã si inversã. În mod traditional se considerã cã rolul financiar principal într-o familie revine capului familiei - tatãlui - si cã în functie de anturajul acestuia formeazã în general cadrul social al familiei, context în care nativul se va dezvolta în perioada sa de formare. Totusi, în zilele noastre acest fel de a privi lucrurile e în plinã schimbare si s-ar putea ca aportul financiar al mamei sã fie în unele familiei egal cu cel al tatãlui sau chiar mai mare. Ceea ce e sigur însã în majoritatea cazurilor e cã mariajul se realizeazã de regulã între persoane cu statut social identic sau apropiat, pentru cã e normal sã cunosti mult mai multã lume în cercurile pe care le frecventezi - si sã comunici mult mai bine cu respectivii, având preocupãri comune. Din aceastã perspectivã, departajarea între pãrinti pe criteriile arãtate mai sus devine inutilã si e chiar mai bine asa.
A doua precizare se referã la localitatea care va fi punctatã. Pot exista situatii în care locul nasterii sã nu coincidã cu cel al formãrii personalitãtii în anii copilãriei si ai adolescentei, în acest caz luându-se în considerare ultimul. În sfârsit, numãrul de locuitori al localitãtii trebuie sã fie cel din aceastã perioadã - si nu altul ulterior.

Tabel A - ZODIILE:

 1. Fecioarã: 23 august - 22 septembrie
 2. Berbec: 21 martie - 20 aprilie
 3. Rac: 22 iunie - 22 iulie
 4. Scorpion: 23 octombrie - 21 noiembrie
 5. Gemeni: 21 mai - 21 iunie
 6. Taur: 21 aprilie - 20 mai
 7. Pesti: 19 februarie - 20 martie
 8. Balantã: 23 septembrie - 22 octombrie
 9. Leu: 23 iulie - 22 august
 10. Capricorn: 21 decembrie - 19 ianuarie
 11. Vãrsãtor: 20 ianuarie - 18 februarie
 12. Sãgetãtor: 22 noiembrie - 20 decembrie

Tabel B - LOCALITATE:

 1. Sub 500 locuitori
 2. 500 - 2.000 loc.
 3. 2.000 - 5.000 loc.
 4. 5.000 - 15.000 loc.
 5. 15.000 - 50.000 loc.
 6. 50.000 - 100.000 loc.
 7. 100.000 - 200.000 loc.
 8. 200.000 - 350.000 loc.
 9. 350.000 - 600.000 loc.
 10. 600.000 - 1.500.000 loc.
 11. 1.500.000 - 5.000.000 loc.
 12. Peste 5.000.000 loc.

Tabel C - Mediu socio-profesional al pãrintilor:

 1. Categorii defavorizate ale societãtii:handicapati fizic,psihic,ori moral;someri;vagabonzi etc.
 2. Subalterni de gradul cel mai mic: femei de serviciu, hamali, stivuitori, muncitori necalificati, soldati etc.
 3. Muncitori calificati, tâmplari, zidari, bãcani, cofetari, mici comercianti, mici mestesugari, valeti, dactilografe, infirmiere etc.
 4. Politisti, caporali, jandarmi - pe de o parte; pe de altã parte dusmanii lor directi: hotii de orice calibru, tâlharii etc.
 5. Sefi de birou, de sectie, supraveghetori, mici cadre, militari de carierã (mai putin generalii) etc.
 6. Cei ce lucreazã la tarã: fermieri, tãrani etc.
 7. Mici ziaristi, postasi, pastori, mici comedianti, functionari din serviciile publice, profesori de gimnaziu si de liceu, secretari etc.
 8. Industriasi, bancheri, rentieri si toate celelalte profesii ce vizeazã finantele.
 9. Înalti functionari, guvernatori, militari de rang superior etc.
 10. Intelectuali de tot felul: profesori universitari, magistrati, medici, ingineri, actori faimosi, arhitecti, liber profesionisti, avocati, ziaristii
 11. Creatori: < filosofi, oameni de stiintã, artisti, poeti, prozatori, politicieni, preoti, firile reformatoare în sens profund si toti idealistii, în general.
 12. Marii creatori, cei ce se bucurã de glorie si îsi influenteazã epoca: filosofi, savanti, artisti.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

 • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook